Reklam

Babacan polis, ağlayan çocuğu biberonla susturdu

Aksaray’da aile içi şiddet olayı nedeniyle 2 çocuğu ile birlikte polis eşliğinde hastaneye sağlık raporu için getirilen kadının ağlamaya başlayan 3 yaşındaki çocuğunu, polis memuru biberonla besleyerek doyurdu..

Babacan polis, ağlayan çocuğu biberonla susturdu
Editör: Karamanca
28 Temmuz 2016 - 07:47




Aksaray’da aile içi şiddet olayı nedeniyle 2 çocuğu ile birlikte polis eşliğinde hastaneye sağlık raporu için getirilen kadının ağlamaya başlayan 3 yaşındaki çocuğunu, polis memuru biberonla besleyerek doyurdu.
Edinilen bilgiye göre, eşi tarafından darp edildiği iddia edilen 19 yaşındaki Şehriban A., polisi arayarak yardım istedi. İhbar üzerine polis ekipleri, Laleli Mahallesi’nde ikamet eden Şehriban A.’nın evine sevk edildi. Eve gelen polis, eşi tarafından darp edilen Şehriban A.’yı sağlık kontrolü için Aksaray Devlet Hastanesi’ne götürdü. İki çocuğuyla birlikte hastaneye gelen Şehriban A., sağlık kontrolü için acil servise geçtiği sırada, iki çocuğu da polis aracında kaldı. Çocukların başında bekleyen bir polis memuru, annesi gidince ağlamaya başlayan 3 yaşındaki çocuğu, yanında bulunan biberonla beslemeye başladı. Polis memuru, karnını doyurduğu çocukla da annesi gelerek oynayarak vakit geçirmeye çalıştı. Ne olduğundan habersiz ağlamayı kesen çocuk, annesinin gelmesi ile birlikte ifade için polis merkezine götürüldü.

YORUMLAR

  • 0 Yorum