Reklam

Basın mensuplarından Niğde Belediyespor'un oyuncularına karpuz ikramı

Niğde Belediyespor, Teknik Direktör Eser Kardeşler’in yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını 5 Şubat Stadında sürdürürken Niğde’de yayın yapan yerel ve ulusal basın mensupları futbolcuları ziyaret ederek karpuz ikramında bulundu..

Basın mensuplarından Niğde Belediyespor'un oyuncularına karpuz ikramı
Editör: Karamanca
28 Temmuz 2016 - 10:47




Niğde Belediyespor, Teknik Direktör Eser Kardeşler’in yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını 5 Şubat Stadında sürdürürken Niğde’de yayın yapan yerel ve ulusal basın mensupları futbolcuları ziyaret ederek karpuz ikramında bulundu.
5 Şubat Stadında basın mensuplarına açıklamada bulundu. Teknik Direktör Eser Kardeşler yaptığı açıklamada; “ Niğde’de bulunan yerel ve ulusal basınımız her zaman takımıza sahip çıktılar. Bugünde bizlere böyle bir sürpriz yaptıkları için teşekkür ederi. Fikstürlerimiz çekildi. İlk maçımız deplasman ama ikinci maçımız kendi sahamızda olmasına rağmen cezamızdan dolayı taraftarlarımızla karşılaşamayacağız. 3 ligde takımımızın gol kralı olan İbrahim Alan ile yeniden anlaştık. Biz İbrahim Alan’ı transfer olarak değil görmüyoruz, o bizim kendi takımımızın futbolcusu ve ilimizin bir evladı olarak görüyoruz” dedi.
Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Kardeşler; “ takım olarak ligde en üst sıra neresiyle orası için mücadele edeceğiz. Taraftarlarımıza takım içinde birlik olmayı ve koşan mücadele eden bir futbol seyretmek için elimizden geleni yapacağız. Ligde kimin ne kadar iddiası varsa, Niğde Belediyespor da o kadar iddialıdır. Bilindiği gibi ilimize lig takımları gelecek. Kimseden minnet dilememek için inanılmaz tempolu bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu yıl ilimiz halkına ve taraftarlarımıza hem büyükşehir takımlarının lig takımlarını seyrettireceğiz” diye konuştu.
Basın mensuplarıyla toplu fotoğraf çekinen Niğde Belediyespor oyuncuları ve yöneticileri karpuz ikramı için teşekkür ettiler.


YORUMLAR

  • 0 Yorum