Reklam

Karaman'da Kavşak Düzenleme Çalışmaları

Karaman Belediyesi tarafından projelendirilen ve şehrin en önemli şehir girişleri

Karaman'da Kavşak Düzenleme Çalışmaları
Editör: Karamanca
28 Temmuz 2016 - 09:45




Karaman Belediyesi tarafından projelendirilen ve şehrin en önemli şehir girişleri olan Karaman-Konya Yolu Girişi ve Ereğli Yolu Girişi üzerinde bulunan kavşaklarda düzenleme çalışmaları başladı.

                Karaman Belediyesi, Karaman-Konya Yolu Girişi ve Ereğli Yolu Girişi üzerinde bulunan köprülü kavşaklar üzerindeki düzenleme çalışmalarına başladı. Çalışmalar kapsamında kavşaklar üzerine Türk Dili'nin Başkenti Karaman'ı en güzel biçimde ifade edecek ay-yıldızlı görsel ve Türk Devletlerini temsilen yıldız figürleri bulunuyor. 

                “Kavşaklarımızı hem daha gösterişli ve modern hem de daha anlamlı bir hale getiriyoruz” diyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: "Şehrin en önemli girişlerinden olan Karaman-Konya Yolu Girişi ve Ereğli Yolu Girişleri üzerinde bulunan kavşaklarımızda gerçekleştireceğimiz düzenleme çalışmalarımıza başladık. Bu düzenlememiz ile şehrimizin her iki önemli girişi üzerinde bulunan kavşaklar, daha gösterişli ve daha anlamlı bir hale gelecek. Karamandaki kavşak düzenleme çalışmalarımız tamamlandığında, bu kavşakların isimlerini vatandaşlarımızla birlikte vereceğiz" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum