Reklam

Malazgirt Arslan şehidini unutmadı

Muş’un Malazgirt ilçesinde PKK üyelerinin silahlı saldırı sonucu şehit düşen Malazgirt Garnizon Komutanı Arslan Kulaksız için anma programı düzenlendi..

Malazgirt Arslan şehidini unutmadı
Editör: Karamanca
28 Temmuz 2016 - 08:15




Muş’un Malazgirt ilçesinde PKK üyelerinin silahlı saldırı sonucu şehit düşen Malazgirt Garnizon Komutanı Arslan Kulaksız için anma programı düzenlendi.
Malazgirt Garnizon Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız, eşi Sibel Kulaksız’la aracıyla evlerine giderken 27 Temmuz 2015 tarihinde yapılan silahlı saldırı sonucu şehit olmuştu. Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız’ın şahadetinin birinci yıldönümünde Malazgirt Kaymakamlığı tarafından anma töreni yapıldı. Hain saldırının yaşandığı yere karanfil bırakan Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı, “Her yıl bu vakit ve bu saate, yani 19.26’da Arslan Binbaşımızı burada anmamız, camilerde mevlitlerle dualarla anmanızı, biz burada oluruz olamayız ama Malazgirtliler olarak bunu sizlerden istirham ediyorum. Biz Arslan Binbaşımızı hiçbir zaman unutmadık, unutmayacağız, anısını her zaman yaşatmak için, ideallerini yaşatmak için mücadele edeceğiz” dedi.
Daha sonra Malazgirt Müftüsü Ali Üney tarafından Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız ve tüm şehitler için dua okundu.
Malazgirt Kaymakamlığı tarafından düzenlenen ve olay yerine karanfillerin bırakıldığı anma törenine Garnizon Komutanı Binbaşı Serdar Uğurlu, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akpınar, kurum amirleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum