Kuzey Afrika ülkelerinden Türkiye'ye destek

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON) Fas Krallığı Temsilcisi Nouna Azzouha Chagaf, Türk halkı ve Türk hükümetinin yanında olduklarını ifade etti..

Kuzey Afrika ülkelerinden Türkiye'ye destek
Editör: Karamanca
26 Temmuz 2016 - 10:21




Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON) Fas Krallığı Temsilcisi Nouna Azzouha Chagaf, Türk halkı ve Türk hükümetinin yanında olduklarını ifade etti.
SANKON Fas Krallığı Temsilcisi ve Kuzey Afrika Ülkeleri Bölge Başkanı Nouna Azzouha Chagaf, başkent Rabat’ta yaptığı açıklamada Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşanan darbe girişimini kınadığını açıkladı. Chagaf, "Bu yaşananları başta kendi ülkem Fas Krallığı iş dünyası ve Kuzey Afrika ülkeleri iş dünyası adına kınıyor ve bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum. Fas Krallığı, Kuzey Afrika ülkeleri ile Türkiye Cumhuriyeti arasında var olan ekonomik ilişkilerimiz Türkiye’de yaşanan bu talihsiz olaylardan dolayı etkilenmeyecektir. Aksine Türkiye Cumhuriyeti ile var olan ekonomik ilişkilerimiz daha da güçlenecektir. Bu süreçte başta kendi ülkem Fas Krallığı olmak üzere Kuzey Afrika ülkeleri iş dünyası olarak her zaman Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ve halkının demokratik seçimlerle seçilmiş hükümetinin yanında olduğumuzu yüce Türk halkının bilmesini isterim" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum