Karaman'da Evinde 'F' Serili 1 Dolarla Yakalanan Şahıs Tutuklandı

15 Temmuz 2016 günü FETÖ/PDY silahlı terör örgütü tarafından

Karaman'da Evinde 'F' Serili 1 Dolarla Yakalanan Şahıs Tutuklandı
Editör: Karamanca
26 Temmuz 2016 - 09:36




15 Temmuz 2016 günü FETÖ/PDY silahlı terör örgütü tarafından yapılan kalkışma hareketi ile ilgili olarak, Karaman Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde ‘F’ serili dolarla bir kişi tutuklandı.

Karaman Emniyet Müdürlüğü’nce "Gevher Hatun Koleji ve Sabah Eğitim Hizmetleri A.Ş ye ait belge ve paraların Muammer S. İsimli şahsın ikametinde saklanıldığı" yönünde alınan bilgi üzerine, şahsın Ziya Gökalp Mahallesinde bulunan ikametinde yapılan aramada, Gevher Hatun Kolejine ve Lisesine ait telefon, 3.000 TL para ve flaş bellek ele geçirildi.

Ayrıca ikamette yapılan aramada; FETÖ/PDY silahlı terör örgütü lideri Fetullah Gülen’in resmi olan kitap ayracı, bir tanesi "F" serili olmak üzere toplam 3 adet 1 Amerikan Doları ele geçirildi. Bu Amerikan dolarının 15/07/2016 günü FETÖ/PDY silahlı terör örgütü tarafından yapılan darbe girişimi sonucunda yakalanan üst düzey örgüt üyelerinden de ele geçirilen "F" serili 1 Amerikan Doları olduğu, bu dolarların Fetullah Gülen tarafından okunup üflendiği, bu yüzden bereket getirdiğine inanıldığı, Pensilvanyayı ziyaret eden örgütün üst düzey yöneticilerine Fetullah Gülen tarafından verildiği, örgüt içerisindeki derecelendirmenin bu dolarlardaki seri numaralarına göre yapıldığı, F serisinin ise en üst düzey örgüt üyelerine verildiği anlaşıldı.

Muammer S. İsimli şüpheli FETÖ/PDY örgütüne üye olmak suçundan Adalet Sarayına sevk edilerek, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

karaman fetö

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum