Reklam

Ertuğrul Çalışkan, Görevimizin Başındayız

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, 15 Temmuz 2016 günü hainlerin

Ertuğrul Çalışkan, Görevimizin Başındayız
Editör: Karamanca
23 Temmuz 2016 - 09:39




Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, 15 Temmuz 2016 günü hainlerin demokrasiye darbe girişiminden sonrasında hiçbir hizmetin aksamadığını vurguladı. Başkan Çalışkan: "Her daim görevimizin başındayız. Yatırım ve hizmetlerimiz kesintisiz devam ediyor" dedi.

 

                Başkan Çalışkan konu ile ilgili açıklamasında: "Geçtiğimiz Cuma günü, bir avuç cuntacı ve FETÖ mensubu tarafından vatanımıza ve milletimize yönelik hain bir saldırı gerçekleşmiştir. Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Vatana sahip çıkmak üzere milletimizi meydanlara çıkmaya davet ediyorum' talimatı ile ilk dakikalardan itibaren milletin iradesine sahip çıkmak için meydanlara indik. Milletimizin tıpkı istiklal mücadelesinde olduğu gibi, canını ortaya koyarak vatanımızı savunması sayesinde hamdolsun bu girişim başarısız olmuştur. Bu demokrasi nöbetimiz yedi gündür, milletimizin ilk günkü azmi ve kararlılığı ile devam etmektedir ve sonuna kadar devam edecektir.

 

                Bu kalleşçe girişim, başta Cumhurbaşkanımızın sağlam iradesi ve milletimizin gösterdiği dik duruş sayesinde başarılı olamamıştır. Tüm ülkemizde olduğu gibi ilimizde de hiçbir hizmeti aksatamamıştır. Karaman Belediyesi olarak vatandaşlarımızın daha modern, daha huzurlu ve daha güzel bir şehirde yaşamaları adına çalışmalarımıza kesintisiz devam ediyoruz. Görevimizin başındayız" dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum