Reklam

Karaman'da Hainliğe Karşı Ortak Bildiri

Karaman’da ki kamu kurum ve kuruluşları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları

Karaman'da Hainliğe Karşı Ortak Bildiri
Editör: Karamanca
22 Temmuz 2016 - 08:56




Karaman’da ki kamu kurum ve kuruluşları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları,  devlete yönelik gerçekleştirilen darbe girişimini kınayan ortak bir bildiriye imza attı.


    Karaman halkının Aktekke Kent Meydanı’ndaki demokrasi nöbeti devam ediyor. 15 Temmuz darbe girişimi sonrası tüm yurtta olduğu meydanlar Karaman’da da boş bırakılmadı. Her akşam sabahlara kadar devam eden demokrasi nöbetinde siyasi parti il başkanları ve sivil toplum kuruluşları bir araya gelerek ortak bildiri yayınladı. “Milli İradeye, Devletimize Yönelik Hain Darbe Girişimini ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne, Milletimize Yönelik Saldırıları Şiddetle Kınayan Ortak Bildiri Metni” başlığını taşıyan kınama bildirisini; kamu kurum ve kuruluşları, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri imzaladı.


    Darbe girişimine karşı vatandaşların hep birlikte teyakkuza geçtiğini ve bu bildirinin de bunun en güzel örneği olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: "15 Temmuz 2016 tarihi tarihimize geçen en karanlık günlerden biri olduğu gibi aynı zamanda yüce milletimizin demokrasiye ve iradesine nasıl sahip çıkılacağını tüm dünyaya gösterdiği zafer günlerinden biridir. Ortak payda vatan olduğu zaman siyasi görüş fark etmeksizin omuz omuza meydanlarda boy gösteren aziz milletimiz alçaklara, hainlere, darbecilere karşı mesajını net bir şekilde vermiştir. Karaman’da ki idareciler, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları olarak demokrasiye zarar vermeye çalışan her türlü girişimi kınadığımızı, halkın iradesini yok sayanların karşısında olduğumuzu açıkça beyan ederiz. Milli iradenin yanında olduğumuzu ve milli iradeye yapılan her türlü eyleme karşı üzerimize düşeni yapacağımızdan zerre tereddüt etmeyeceğimizi belirtmek isterim” dedi.       

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum