Reklam

Karaman'da 121 kamu görevlisi açığa alındı

Karaman Valisi Süleyman Tapsız, 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişiminin ardından Karaman’da şu ana kadar 121 kamu görevlisinin açığa alındığını söyledi..

Karaman'da 121 kamu görevlisi açığa alındı
Editör: Karamanca
21 Temmuz 2016 - 06:39




Karaman Valisi Süleyman Tapsız, 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişiminin ardından Karaman’da şu ana kadar 121 kamu görevlisinin açığa alındığını söyledi.
Emniyet Müdürlüğü çıkışında basın mensuplarına açıklamada bulunan Vali Süleyman Tapsız, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından gerçekleştirilmeye çalışılan darbe girişiminin ardından birçok ilde olduğu gibi Karaman’da da görevden almaların olduğunu belirtti. Vali Tapsız, bu kapsamda İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden 83, Emniyet Müdürlüğü’nden 32, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğün’den 1, İl Müftülüğünden 2, Defterdarlıktan 1 ve İl Jandarma Komutanlığı’ndan yüzbaşı ile bir astsubayın açığa alındığını kaydetti.
Açığa alınan 121 kamu görevlisinin dışında Karaman’da görev yapan yargı mensubu iki savcı ile üç hakimin tutuklanarak cezaevine konduğunu da bildiren Vali Süleyman Tapsız, görevden almaların önümüzdeki günlerde geniş kapsamlı olarak devam edeceğini de sözlerine ekledi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum