Reklam

İzmir'de demokrasi nöbeti dördüncü gününde

İzmir’de darbe karşıtı binlerce kişi, demokrasi nöbetini geceden sabaha bir an olsun bırakmadan, ellerindeki Türk bayraklarını darbe girişimcilerine karşı dalgalandırmaya devam ediyor..

İzmir'de demokrasi nöbeti dördüncü gününde
Editör: Karamanca
18 Temmuz 2016 - 19:24




İzmir’de darbe karşıtı binlerce kişi, demokrasi nöbetini geceden sabaha bir an olsun bırakmadan, ellerindeki Türk bayraklarını darbe girişimcilerine karşı dalgalandırmaya devam ediyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın darbe girişimine karşı vatandaşları sokağa davet etmesinin ardından kent meydanlarında demokrasi nöbeti sürmeye devam ediyor. İzmir’de de buluşmanın adresi olan Konak Meydanı’nda vatandaşlar geceden sabaha nöbetlerini bir an olsun bırakmadı. Ellerinde sadece Türk bayraklarını darbeci girişime karşı dalgalandıran İzmirliler, sık sık ’İdam isteriz’ sloganları attı.
Alanda kurulan dev ekranlardan da gelişmeleri an ve an takip eden vatandaşlar, tek yürek olup hep bir ağızdan memleket türküleri, İstiklal Marşı ve Mehter Marşı söylendi. Siyasi partilerin seçim şarkılarının da çalındığı meydanda coşkulu kalabalık nöbetlerini sabahın ilk ışıklarına kadar sürdürüyor.
Öte yandan güvenliğin üst noktada tutulduğu alanda, vatandaşlar üzerleri tek tek aranarak içeri alındı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum