Şehit polis memurunun küçük kız kardeşi Sıla, yürekleri dağladı

Darbe girişiminde bulunan askerlerin, Ankara’nın Gölbaşı ilçesindeki Özel Harekat Daire Başkanlığı’na düzenledikleri saldırıda şehit düşen polis memuru Murat Ellik için Erzurum Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi. Törende şehit polisin küçük kız kardeşi Sıla’nın gözyaşları yürek burktu. Şehidin bir yakını da "Benim silahım benim evladımı vuruyor" diye haykırarak öfkesini dile getirdi..

Şehit polis memurunun küçük kız kardeşi Sıla, yürekleri dağladı
Editör: Karamanca
18 Temmuz 2016 - 13:02




ERZURUM (İHA) – Darbe girişiminde bulunan askerlerin, Ankara’nın Gölbaşı ilçesindeki Özel Harekat Daire Başkanlığı’na düzenledikleri saldırıda şehit düşen polis memuru Murat Ellik için Erzurum Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi. Törende şehit polisin küçük kız kardeşi Sıla’nın gözyaşları yürek burktu. Şehidin bir yakını da "Benim silahım benim evladımı vuruyor" diye haykırarak öfkesini dile getirdi.
Darbe girişiminde bulunan askerlerin Özel Harekat Daire Başkanlığı’na uçakla bombalı saldırısında şehit düşen 5 yıllık polis memuru Murat Ellik için memleketi Erzurum’da tören düzenlendi. Törene Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, AK Parti Erzurum Milletvekilleri İbrahim Aydemir, Mustafa Ilıcalı ve Zehra Taşkesenlioğlu, 9’uncu Kolordu Komutanı Orgeneral Şeref Öngay, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kurum ve kuruluşların temsilcileri, şehit ailesi ve vatandaşlar katıldı.
Şehit polis Ellik’in tabutu Türk bayrağına sarılı şekilde İl Emniyet Müdürlüğü bahçesine getirildi. Tabutun başına gelen şehidin küçük kız kardeşi Elif Sıla, gözyaşlarıyla yürekleri dağladı.
Şehidin polis babası Osman, annesi Züleyha, astsubay kardeşi Fatih Ellik ve şehidin sözlüsü Neslihan, uzun süre naaşın başında ağlayarak haklarını helal etti.
Törende İl Müftü Vekili Celal Büyük’ün duasının ardından Vali Seyfettin Azizoğlu konuşma yaptı. Şehidin cenazesi, daha sonra son yolculuğuna uğurlanmak üzere Narmanlı Camisi avlusuna götürüldü.
"Benim silahım benim evladımı vuruyor"
Öte yandan tören sırasında şehit polis memuru Murat Ellik’in bir yakını bulunduğu alanda gözyaşları dökerek "Benim silahım benim evladımı vuruyor" diye haykırarak FETÖ/PDY destekçilerine öfke kustu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum