Tatvan'da dilek fenerleri uçuruldu

BİTLİS (İHA) – Bitlis’in Tatvan ilçesinde 48. Doğu Anadolu Fuarı Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen konserlerde vatandaşlar müzik eşliğinde dilek feneri uçurdu..

Tatvan'da dilek fenerleri uçuruldu
Editör: Karamanca
15 Temmuz 2016 - 05:11




BİTLİS (İHA) – Bitlis’in Tatvan ilçesinde 48. Doğu Anadolu Fuarı Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen konserlerde vatandaşlar müzik eşliğinde dilek feneri uçurdu.
Tatvan Belediyesi tarafından 48’incisi düzenlenen Tatvan Doğu Anadolu Fuarı Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Tatvan Belediyesi Kültür Merkezi Sanat Topluluğu tarafından verilen konserde vatandaşlar müzik eşliğinde dilek feneri uçurarak dilekler diledi. 10 Temmuz’da açılışı gerçekleştirilen fuarın 30 Temmuz’a kadar devam edeceğini belirten Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, 48. Tatvan Doğu Anadolu Fuarını ihtişamıyla kutladıklarını söyledi. Vatandaşlarla birlikte dilek feneri uçurduklarını belirten Başkan Aksoy, "10 Temmuz’da açılışını yaptığımız fuarımızın bu akşam 5. günü kutlanıyor. Konserler, sportif aktiviteler, sanatsal sergiler, yöresel tatlar ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapan fuarımız renkli görüntülere sahne oluyor. Bundan dolayı fuarımız gerek Tatvan ve gerekse çevre il ve ilçelerden vatandaşlarımızın yoğun ilgisini görüyor. Bu gece belediyemiz Kültür Merkezi Sanat Topluluğumuzun düzenlemiş olduğu konsere vatandaşlarımız ile katıldık. Konserde aynı zamanda müzik eşliğinde dilek fenerleri de uçurduk. Her bir vatandaşımız dilek fenerlerini uçururken farklı farklı dileklerde bulundular. Ben şahsen dilek fenerimi uçururken Tatvanımıza huzur, barış ve kardeşlik getirmesi temennilerinde bulundum. 30 Temmuz’a kadar sürecek olan fuarımıza bütün vatandaşlarımızı davet ediyorum" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum