Reklam

Başkan Osman Zolan'dan Sağlık Merkezi Müjdesi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, katıldığı mahalle iftarında vatandaşlara sağlık merkezi müjdesini verdi..

Başkan Osman Zolan'dan Sağlık Merkezi Müjdesi
Editör: Karamanca
29 Haziran 2016 - 09:29




Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, katıldığı mahalle iftarında vatandaşlara sağlık merkezi müjdesini verdi.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi mahallesinde katıldığı iftarda, mahalleye bir sağlık merkezi inşa edeceklerini söyledi. Başkan Zolan, mahalle sakinleri ile selamlaşarak, ramazanlarını tebrik etti.İftar yemeğinin ardından Başkan Osman Zolan, “Her zaman olduğu gibi gayet güzel bir şekilde buluştuk. Bu birlikteliklerle vatandaşlarımızın taleplerini, dertlerini dinleme imkanı buluyoruz. İnşallah bu iletişimle Denizlimizin daha güzel olmasını, insanlarımızın daha mutlu olmasını sağlayacağız. Mahallemizin en büyük ihtiyacı bir sağlık merkeziydi. Onunla ilgili gerekli görüşmeler yapıldı. İnşallah Büyükşehir olarak halkımıza bir hediyemiz olacak. Sağlık Müdürlüğü ile birlikte çalışmamızı yapıyoruz. Sağlık her şeyin başı. İnşallah seneye ramazanda iftara geldiğimizde sağlık merkezinin hizmete girdiğini göreceğiz” diye konuştu

YORUMLAR

  • 0 Yorum