Reklam

Emekli Öğretmeni Dolandırılanlar Bursa'da Yakalandı

Çanakkale’de telefonda kendilerine polis ve savcı süsü vererek bir kadının 50 bin TL’sini dolandıran 2 kişi, bir hafta süren sıkı takip sonucu Bursa’da kıskıvrak yakalandı..

Emekli Öğretmeni Dolandırılanlar Bursa'da Yakalandı
Editör: Karamanca
28 Haziran 2016 - 13:42




Çanakkale’de telefonda kendilerine polis ve savcı süsü vererek bir kadının 50 bin TL’sini dolandıran 2 kişi, bir hafta süren sıkı takip sonucu Bursa’da kıskıvrak yakalandı.
Kişisel bilgi ve hesaplarının terör örgütü tarafından ele geçirildiği yalanıyla emekli öğretmen C.G’yi telefonla arayan H.T (37) ile İ.B (36), kendilerini polis ve savcı olarak tanıttı. Öğretmen C.G’ye yardımcı olacaklarını belirten telefon dolandırıcıları, öğretmene evde bulunan ziynet eşyası ve paraları yanına alarak Truva Atı’nın önüne bırakmasını istediler. C.G, içinde yaklaşık 50 bin lira değerinde ziynet eşyası olan torbayı telefon dolandırıcılarının söylediği yere bırakarak bölgeden ayrıldı.
Emekli öğretmenin bölgeden ayrılışını izleyen telefon dolandırıcıları, daha sonra Truva Atı’nın önüne giderek ziynet eşyası ve para dolu poşeti alarak kayıplara karıştılar.
Bir süre sonra dolandırıldığının farkına varan C.G, Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü’ne giderek şikayetçi oldu. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, yaptıkları araştırmaların neticesinde dolandırıcıların Bursa istikametine gittiklerini tespit etti. Polis ekiplerinin bir hafta süren sıkı takibi sonucu H.T. ile İ.B., Bursa’da gözaltına alındı. Zanlılar, Emniyet Müdürlüğü’nde alınan ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum