Reklam

Elazığ Merkezli Fetö/pdy Operasyonunda Gözaltına Alınan Şüpheliler Adliyeye Sevk Edildi

Elazığ merkezli 8 ilde düzenlenen Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) operasyonu kapsamında gözaltına alınan 19 şüpheliden 10’u hakkında adli kontrol hükümlerinin uygulanmasına, 9’unun ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına karar verildi..

Elazığ Merkezli Fetö/pdy Operasyonunda Gözaltına Alınan Şüpheliler Adliyeye Sevk Edildi
Editör: Karamanca
28 Haziran 2016 - 11:42




Elazığ merkezli 8 ilde düzenlenen Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) operasyonu kapsamında gözaltına alınan 19 şüpheliden 10’u hakkında adli kontrol hükümlerinin uygulanmasına, 9’unun ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına karar verildi.
Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Karakoçan ilçesi merkezli İstanbul, Bursa, Aydın, Malatya, Van, Adıyaman ve Karaman’da eş zamanlı operasyon düzenlenmiş, 19 şüpheli gözaltına alınmıştı. Haklarında, “Resmi belgede sahtecilik, ihaleye fesat karıştırmak, nitelikli dolandırıcılık, edimin ifasına fesat karıştırma” suçlamaları bulunan 19 şüpheli, Karakoçan Adliyesi’ne sevk edildi. Mahkemeye çıkan şüphelilerden 10’u hakkında adli kontrol hükümlerinin uygulanmasına, 9’unun ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına karar verildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum