Erdemli Belediyesi'nden Bin Sporcuya Malzeme Desteği

Erdemli Belediyesi ilçedeki 5 amatör spor kulübündeki bin sporcuya 9 branşta malzeme desteğinde bulundu..

Erdemli Belediyesi'nden Bin Sporcuya Malzeme Desteği
Editör: Karamanca
28 Haziran 2016 - 11:32




Erdemli Belediyesi ilçedeki 5 amatör spor kulübündeki bin sporcuya 9 branşta malzeme desteğinde bulundu.
Erdemli Spor Salonu’nda düzenlenen malzeme dağıtım töreninde konuşan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, spora ve sporcuya desteklerini sürdürmeye devem edeceklerini belirterek, "Neden bizim yöremizden de milli takımda sporcularımız olmasın, ülkemizin, Mersinimizin, Erdemlimizin adını duyurmasın" dedi.
Sporda altyapısız başarının hayal olduğunu ve başarı gelse bile bunun kalıcı olmadığını gördüklerini ifade eden Tollu, "Erdemli’deki spor kulüplerimizden yöremizi tanıtacak, ülkemizin, ilimizin ve ilçemizin adından söz ettirecek ünlü sporcular yetiştirmelerini istiyoruz. Dolayısıyla bunun gerçekleşmesi için de altyapıya ve gençlere önem vermemiz gerekiyor. Onların malzeme ihtiyaçlarını gidermemiz gerekiyor. Bunun için kolları sıvadık ve 5 kulübümüzdeki bin sporcuya 9 branşta malzeme desteğinde bulunuyoruz. Bu gençlerimizin formasından, ayakkabısına, eşofmanına kadar bütün ihtiyaçlarını karşıladık. Karşılamaya da devam edeceğiz" diye konuştu.
"TALEPLERİNİZ ASLA KARŞILIKSIZ KALMAYACAK"
Salon içerisindeki sporculara seslenen Başkan Tollu, "Bu enerjiyle bu imkanlarla artık sizlerden başarı bekliyoruz. Kısa zamanda başarılı olacağınıza da inanıyoruz. Sizler ülkemizin geleceğisiniz ve her zaman yanınızda olacağız. Sizlerle gurur duyuyoruz. Sporla ilgili bütün ihtiyaçlarınız Erdemli Belediyesi tarafından karşılandı. Eğer bir kardeşimiz çıkarda ben şu spor dalında kariyer yapmak istiyorum derse, neye
ihtiyacı varsa ve bize bunu iletirse bu talebi asla karşılıksız kalmayacak. Bir kez daha ifade ediyorum ki geleceğin ünlü sporcuları bu salondan çıkacak. Buna inancımız tamdır. Bütün spor kulüplerimize, bütün sporcularımıza başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.
Konuşmanın ardından Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu beraberinde İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Adem Kılıç, Erdemli Belediye Spor Kulübü Başkanı Hasan Mercan ve belediye meclis üyeleriyle birlikte sporculara malzemeleri dağıttı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum