Ayrancı'nın Yolları Bayramlıkları Giyiyor

Ayrancı Belediyesi ilçe genelinde sürdürdüğü asfaltlama çalışmalarına

Ayrancı'nın Yolları Bayramlıkları Giyiyor
Editör: Karamanca
27 Haziran 2016 - 16:15




Ayrancı Belediyesi ilçe genelinde sürdürdüğü asfaltlama çalışmalarına alt yapı çalışması tamamlanan mahallelerde devam ediyor. Belediye ekiplerinin program dâhilinde yaptığı çalışmalar Ramazan Bayramı’nın yaklaşması ile hızlandırıldı. Öte yandan asfaltlama ile birlikte kaldırım çalışmaları da birlikte yürütülüyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren belediye başkanı Yüksel Büyükkarcı, 4 mahallede yapılacak asfalt ve kaldırım işlerinin ihale edildiğini söyledi. Büyükkarcı açıklamasında; ‘’ Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi rutin olarak devam eden çalışmalarımızı hızlandırdık. Dede Mahallesi, Yeni Mahalle, Ulu mahalle ve Musa Mahallesi’nde yol ve kaldırım yenileme ihalesi yapılarak yüklenici firma ile sözleşme imzalanmış olup bayram sonu çalışmalarımız başlayacak. Ayrıca Yurt Caddesi ve Yeni Mahalle cami yolumuzda da bayramdan önce sıcak asfalt çalışmalarını tamamlayacağız.

Bayramlar sıla-i Rahim yapmak için oldukça önemli zamanlardır. Peygamber Efendimiz ‘Ömrünün uzun ve rızkının bol olmasını isteyen sıla-i rahim yapsın’ buyuruyor. Evladı, yeğeni, Torunu veya yakın akrabası gurbette olan hemşerilerimizin bu bayram daha güzel bir ortamda, daha çabuk kavuşmasına katkı sağlamak adına gece gündüz çalışarak tüm ekibimizle ilçemizi her alanda bayrama hazırlıyoruz. ‘’ dedi.

 

yüksel büyükkarcı

 

ayrancı

 

kaldırım

yol çalışmaları

asfaltlama ayrancı

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum