Reklam

Kulu'da Biçerdöver, Taşıma Ve Yolma Ücretleri Toplantısı Yapıldı

Konya’nın Kulu ilçesinde biçerdöver, taşıma ve yolma ücretleri toplantısı geçekleştirildi..

Kulu'da Biçerdöver, Taşıma Ve Yolma Ücretleri Toplantısı Yapıldı
Editör: Karamanca
27 Haziran 2016 - 11:13




Konya’nın Kulu ilçesinde biçerdöver, taşıma ve yolma ücretleri toplantısı geçekleştirildi.
Ziraat Odası Başkanlığı Konferans Salonu’nda İsmet Erdoğan Başkanlığındaki toplantıya, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Erdoğan, Çiftçi Malları Koruma Başkanı Musa Atak S.S. 2 Nolu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Sebahattin Yılmaz ve çiftçiler katıldı.
Yapılan toplantıda, mazot ve mahsul fiyatlarını baz alarak hesaplandığını belirten Ziraat Odası Başkanı İsmet Erdoğan, Kulu dışından gelerek hizmet sunan gurbetçileri misafir saydıklarını ve toleranslı davrandıklarını anlatarak, “Bu fiyatların her iki taraf içinde bağlayıcı olmayıp, fırsatçılık yapılmasını önleyici olarak görülmektedir” dedi.
Başkan Erdoğan, Kulu Belediyesi, Ziraat Odası ve Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı’nca fiyatların, biçerdöver fiyatının dekar başına 9.00 TL, kamyon fiyatlarının: on tekerlekli kamyon için tarladan zahire veya eve taşıma bedeli 300 TL, on tekerlekli kamyon tarladan ofise taşıma bedeli 400 TL, 40 ayaklı kamyonla tarladan zahireciye veya eve taşıma bedeli 350 TL, 40 ayaklı kamyon TMO’ya ofise taşıma bedelinin 450 TL, TIR’lardan zahireciler veya eve taşıma bedelinin 400 TL, ofise taşımaların ise 500 TL, tarım işçisi yolmacılar için ise dekar başına 50.00 TL olarak belirlendiğini söyledi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum