Reklam

Başkan Altay, Teravih Buluşmalarına Devam Ediyor

Konya’nın merkez Selçuklu ilçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, teravih buluşmaları kapsamında Sakarya, Bosna-Hersek, Nişantaşı ve Hanaybaşı Mahalleleri’nde vatandaşlarla bir araya geldi..

Başkan Altay, Teravih Buluşmalarına Devam Ediyor
Editör: Karamanca
27 Haziran 2016 - 11:30




Konya’nın merkez Selçuklu ilçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, teravih buluşmaları kapsamında Sakarya, Bosna-Hersek, Nişantaşı ve Hanaybaşı Mahalleleri’nde vatandaşlarla bir araya geldi.
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ramazan ayı ile birlikte gelenek hale getirdiği teravih buluşmalarına devam ediyor. Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen ve onların istek ve önerilerini dinleyen Başkan Altay’a, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, AK Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı üyeleri, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürleri de eşlik ediyor.
Sakarya Mahallesi Şehitler Cami, Bosna-Hersek Mahallesi İbrahim Hakkı Konyalı, Nişantaşı Mahallesi Tevhide Anne Nişantaşı Yeşil Cami ve Hanaybaşı Mahallesi Camilerinde teravih sonrası vatandaşlarla sohbet eden Başkan Altay, “Ramazan ayında her fırsatta Teravih Buluşmaları ile bu ayın manevi iklimine uygun olarak hemşehrilerimiz ile birlikte oluyoruz. Farklı mahallelerde gerçekleştirdiğimiz buluşmalar ile Rahmet, mağfiret ve kardeşlik ayı Ramazan’ın güzelliklerini birlikte yaşıyoruz” dedi.
Ramazan’ın sabrın, yardımlaşmanın ve akrabaya yardım etmenin güzel örneklerinin yaşandığı, sosyal dayanışma ve yardımlaşma açısından ihtiyaç sahiplerinin unutulmadığı özel günler olduğunu ifade eden Başkan Altay, "Oruç, ibadet ve sabır ayı olan Ramazan, Müslümanlar için bir kaynaşma, paylaşım, birliktelik ve hoşgörü günleridir. Zengin fakir ayrımı yapılmaksızın kurulan İftar sofraları ve teravihler ile taçlanan bu güzel günler ile maddi ve manevi sayısız güzellikler yaşıyoruz. Yaptığımız ibadetlerin mükafatının sınırsız olarak verildiği bu mübarek ayda bizi biz yapan değerlerimiz ve geleneklerimiz yenileniyor ve güçleniyor” şeklinde konuştu.
Başkan Altay, "Ramazan’ın son günlerini yaşadığımız şu günlerde bin aydan daha hayırlı olan ve Kur’an-ı Kerim’in indirildiği gece olan Kadir Gecesi’ne kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah aynı güzel duygularla tüm sevdiklerimizle beraber Ramazan Bayramına da kavuşmayı temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum