Reklam

Meram'da 14 Sokak Asfaltlandı

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi altyapı çalışmaları tamamlanan Doğu Hadimi ve Pirebi Mahallelerinde sıcak asfalt serimi çalışmalarını sürdürüyor..

Meram'da 14 Sokak Asfaltlandı
Editör: Karamanca
27 Haziran 2016 - 11:55




Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi altyapı çalışmaları tamamlanan Doğu Hadimi ve Pirebi Mahallelerinde sıcak asfalt serimi çalışmalarını sürdürüyor.
Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin farklı mahallelerinde sıcak asfalt serimi, sathi kaplama, altyapı, bordür ve parke döşeme çalışmalarına devam ediyor. Doğu Hadimi Mahallesi’nde Abdürreşit Caddesi ile Tayfun Sokak arasındaki 14 sokakta altyapı çalışmalarının tamamlanmasından sonra sıcak asfalt serimine geçildi. Bu sokaklardaki asfalt çalışmalarının Ramazan Bayramı’na kadar tamamlanması hedefleniyor. Pirebi Mahallesi’nde ise kavşak, tretuvar ve yol genişletme çalışmaları sürdürülüyor. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasına müteakip bu mahallede de sıcak asfalt serimi çalışmalarına başlanacak.
Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı diğer ekipler ise Büyükkovanğazı Mahallesi Tekinler Sokak, Kayıhüyük Yolu ve Telafer Mahallesi’nde altyapı, Güneydere Mahallesi, Harmancık Mahallesi Mahmut Sabri Sokak, Dedekorkut Mahallesi Mendilciler Sokak, Osmangazi Mahallesi pazar yolu ve Çandır Mahallesi Çandır Sokak’ta parke bordür, Telafer Mahallesi Mühtelif Sokak’ta ise sathi kaplama çalışmalarını sürdürüyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum