Reklam

Karaman'da Ücretsiz Yaz Spor Okulları Tanıtımı Devam Ediyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen ücretsiz yaz spor

Karaman'da Ücretsiz Yaz Spor Okulları Tanıtımı Devam Ediyor
Editör: Karamanca
27 Haziran 2016 - 09:29




Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen ücretsiz yaz spor okulları ve engelliler il spor merkezleri için tanıtım çalışmaları Karaman’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde devam ediyor.

5-18 yaş arası çocuk ve gençlerin ücretsiz olarak yararlanabileceği yaz spor okulları tanıtımları kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü tarafından Aktekke Kent Meydanına tanıtım standı açıldı. Yoğun ilgi gören stantlarda görevlendirilen personel ve antrenörler tarafından hem yaz spor okulları tanıtıldı hem de sporcu kayıtları yapıldı.

Yaz spor okulları ile ilgili çalışmalarının devam ettiğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, “İl spor merkezleri ve engelli il spor merkezlerimizin tanıtımı kapsamında öncelikle il ve ilçe okullarımızda tanıtımlarımızı yaptık. Özellikle yaz aylarından Karaman’ın en işlek yerlerinden olan Aktekke Kent Meydanında açtığımız stant ile tanıtım çalışmalarımız devam ediyor. Standımıza ilgi çok güzel ve velilerimiz çok meraklı. Çocuklarının yazın bir spor dalı ile uğraşmalarını istiyor. Bizlerde antrenörlerimizin yönlendirmesiyle çocuklarımızın en uygun spor branşında eğitim almalarını sağlıyoruz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum