Reklam

Karaman Gençlik Merkezi Ailesi İftarda Buluştu

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi

Karaman Gençlik Merkezi Ailesi İftarda Buluştu
Editör: Karamanca
27 Haziran 2016 - 09:23




Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından organize edilen iftar programı yoğun ilgi gördü.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından gençlik merkezi salonunda organize edilen iftar yemeği büyük bir ilgi gördü. Gençlik merkezi personeli ve üye gençler için düzenlenen iftar programı oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, böylesi anlamlı bir iftar programı düzenledikleri için gençlik merkezi personelini kutlayarak, yemeğe katılan herkese teşekkür etti.

Gençlik Merkezi Salonu’nda organize edilen iftar yemeğine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen, İş Kur Müdürü Kenan Ateş, Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Enver Yazıbaşı, Karaman Adliyesi İdari İşler Müdür V. Enes Erbaş, Şube Müdürü Osman Selçuk Akbaş, gençlik merkezi eğitmen, üye ve çok sayıda öğrenci katıldı.

İftar programı öncesi Babaoğlu Camii imamı İbrahim Tuncel’in Ramazan ayının kazanımları ruhi arınma, ibadet zevki, ahlaki duyarlılık, yardımlaşma - paylaşma ve kardeşlik bilinci hakkında gençlere vaazı, gönüllü gençlerden Ahmet Can'ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ve eğitmen Şükrü Arıkan tarafından gerçekleştirilen ney dinletisi ise gönülleri fethetti. Dolu dolu geçen program okunan duaların ardından sona erdi.

Geleneksel hale getirdikleri iftar sofrasında gençlik merkezi üyeleriyle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen gençlik merkezi müdürü Gezen,” Her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da gençlik merkezi personelimiz ve üyelerimiz ile büyük bir aile olarak bir araya gelmiş ve hep birlikte iftar sofrasında eş ve çocuklarımızla birlikte iftar yapıyoruz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor, bir sonraki Ramazan’da buluşmayı ümit ediyorum" diye konuştu.

Ramazan ayının manevi ikliminde huzurlu bir iftar programı geçirdiklerini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ise, “ Amacımız bir araya gelerek, kaynaşmayı ve dostluğumuzun pekişmesini sağlamak. Böylesine güzel ve huzurlu bir ortamda bizleri bir araya getiren ve programı düzenleyen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Gençlik ve Spor Bakanlığımızda bu işin önemine binaen böyle bir program gerçekleştirmemizi istedi. Bizlerde huzurlu ve bereketli geçen Ramazan ayında gençlik merkezi üyelerimiz ve aileleriyle birlikte iftar yemeğimizi gerçekleştirdik.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum