Reklam

Milli Savunma Bakanı Işık, Mardin'de Bisiklet Dağıtım Törenine Katıldı

Mardin’de bisiklet dağıtım töreninde konuşan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, "Bin yıllık kardeşliğimiz kim ne yaparsa yapsın Allah’ın izniyle kıyamete kadar devam edecek" dedi..

Milli Savunma Bakanı Işık, Mardin'de Bisiklet Dağıtım Törenine Katıldı
Editör: Karamanca
25 Haziran 2016 - 13:33




Mardin’de bisiklet dağıtım töreninde konuşan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, "Bin yıllık kardeşliğimiz kim ne yaparsa yapsın Allah’ın izniyle kıyamete kadar devam edecek" dedi.
Batıdan Doğu’ya Gönül Köprüsü Projesi kapsamında Kocaeli’den getirilen yaklaşık 250 bisiklet, TEOG sınavından dereceye giren öğrencilere dağıtıldı. Kapalı spor salonunda düzenlenen programda konuşan Bakan Işık, 14 yıldır bölgede eğitime, sağlığa, ulaşıma, altyapıya, sosyal projelere çok büyük yatırımlar yaptıklarını söyledi. Bakan Işık, "Biz bu yatırımları yaptıkça birileri fena halde bozuldu. Biz okul yapıyoruz, onlar gidip yakıyorlar. Biz hastane yapıyoruz, onlar hastaneye roket atıyorlar. Biz yol yapıyoruz, onlar o yolu tahrip etmek için el yapımı patlayıcılar yerleştiriyorlar. Peki, sıkıntıyı kim çekiyor, sıkıntıyı Mardinliler, Diyarbakırlılar, Siirtliler, Batmanlılar, Hakkarililer ve Şırnaklılar çekiyor. Önceden devlet yatırım yapmazdı, şimdi devlet yatırım yapıyor ama birileri devletin yaptığı yatırımları sabote ediyor. Biz gönül köprüsü kuralım diyoruz, onlar gönüllerin arasına çukur ve barikat kurmaya çalışıyorlar. Ama hepimiz biliyoruz ki, bu millet bin yıldır gönülleri bir birine bağlı olarak yaşıyor. Bin yıllık kardeşliğimiz kim ne yaparsa yapsın Allah’ın izniyle kıyamete kadar devam edecek. Allah’ın izniyle kardeşliğimiz hiç kimse helal getiremeyecek. Bugün Mardin’de bisikleti alanlar arasından yeni Aziz Sancarlar çıkacak, Recep Tayyip Erdoğanlar ve Binali Yıldırımlar çıkacak" dedi.
Konuşmaların ardından TEOG’da dereceye giren öğrencilere bisiklet hediye edildi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum