Aksaray Beşiktaşlılar Derneğinden Vali Pekmez'e Ziyaret

Aksaray Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Aksaray Valiliği görevine atanan Aykut Pekmez’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu..

Aksaray Beşiktaşlılar Derneğinden Vali Pekmez'e Ziyaret
Editör: Karamanca
24 Haziran 2016 - 08:23




Aksaray Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Aksaray Valiliği görevine atanan Aykut Pekmez’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette Aksaray Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Bilgehan Coşkuner Vali Aykut Pekmez’e tablo ve Beşiktaş kaşkolü hediye ederek Aksaray Beşiktaşlılar Derneği’ne davet etti.
Vali Aykut Pekmez’e Aksaray Beşiktaşlılar Derneği’nin çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Bilgehan Coşkuner, “Dernek olarak aktif olmaya çalışıyoruz. Ülke gündeminde devletimizin ve hükümetimizin çalışmalarına destek olarak duruş sergiliyoruz. Bu anlamda ülkemizin bölünmez bütünlüğüne darbe vuracak çalışmalara karşı duracak şekilde çalışmalar yaptık. Bunlardan bir tanesi de taşlanan Doğu Anadolu bölgesi otobüslerinin ilimizdeki molalarında yolculara karanfil, kolonya ve şeker ikram ederek ülkemizin bütünlüğü konusunda önemli bir çalışma yapıp ülke gündeminde yer edinmiştik. Ayrıca Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği halinde okullarımıza kütüphane yapıyoruz. Kütüphanenin raflarından bilgisayarına, kitaplarına, internetine kadar destek oluyoruz. Huzurevinde yaşlılarımızı, yurtlarda kimsesiz çocuklarımızı, rehabilitasyon merkezinde engelli kardeşlerimizi düzenli olarak ziyaret edip onların gönlünü alıyoruz. Yardıma muhtaç ailelere, çocuklara, destek olmaya çalışıyoruz. Dernek üyelerimizin katkıları ile ülke gündeminde yaraların sarılması konusunda çalışmalarımız oldu. Soma’da maden altında kalan ailelerimize direkt yardımda bulunduk. Bunlarla birlikte hatıra ormanı konusunda çalışmalarımız var. Derneğimizin Lise, Üniversite ve Aksaray Çarşı grubu ile birlikte birlik bütünlük çalışmaları yapıyoruz. Birlikte iftar, kahvaltı çalışmaları ile birlikte takımımızın maçlarına otobüslerle birlikte şekilde giderek Beşiktaş’ımıza destek oluyoruz. Aksaray’da bir çatı altında maçları birlikte izliyoruz. Aksaray’daki diğer takım taraftarları ile iyi bir dayanışma içerisinde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Fenerbahçe, Galatasaray yada başka takım taraftarı olup ta Aksaray Beşiktaşlılar derneğine üye arkadaşlarımız bulunuyor” dedi.
Vali Aykut Pekmez ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şehrin en aktif derneğinin çalışmalarına destek olacaklarını söyledi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum