Vali Pekmez Eşi İle Birlikte Vatandaşın Sofrasında İftar Yaptı

Aksaray Valisi Aykut Pekmez, eşi Yeşim Pekmez ile Küçük Bölcek Mahallesi’nde Çimen ailesinin iftar konuğu oldu..

Vali Pekmez Eşi İle Birlikte Vatandaşın Sofrasında İftar Yaptı
Editör: Karamanca
24 Haziran 2016 - 11:59




Aksaray Valisi Aykut Pekmez, eşi Yeşim Pekmez ile Küçük Bölcek Mahallesi’nde Çimen ailesinin iftar konuğu oldu.
Vali Aykut Pekmez, iftar saatinde eşi Yeşim Pekmez ile Küçük Bölcek Mahallesi’nde yaşayan Dede Çimen ve yanlarında kalan kızları Gülay Atçeken ailesini ziyaret etti. Vali Pekmez, eşi ile birlikte gittikleri ziyarette Çimen ailesinin iftar sofrasında oruçlarını açtı. Ayakkabı boyayarak evinin geçimini sağlamaya çalışan Dede Çimen, ayrıca 2022 sayılı kanun kapsamında yaşlılık aylığı aldıklarını ve bu şekilde evlerinin kirasını ve ev geçimini sağladıklarını belirtti.
Ramazan ayının yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğunu ifade eden Vali Pekmez, bu ayda herkesin ilk önce komşularından başlamak üzere mahallesinde bulunan fakir ve ihtiyaç sahibi insanlara yardımda bulunmaya onların sıkıntı ve sorunlarını giderme noktasında el birliği gönül birliği yapmaya davet etti.
Vali Aykut Pekmez teravih namazını Kutlu köyünde kıldıktan sonra köy halkı ile beraber köy meydanına geçerek vatandaşlarla sohbet etti. Köy halkının istek ve sıkıntılarını dinleyen Vali Pekmez, Aksaray’ın hububat hasadına başladığını belirterek, “Bütün çiftçilerimize bereketli ve bol kazançlar diliyorum” dedi.
Vali Pekmez, Ramazan ayının maddi ve manevi açıdan bütün halkımıza bereketli ve hayırlara vesile olmasını temenni ederek köy halkıyla vedalaştı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum