Reklam

Ereğli'de Kapalı Otopark Yap-işlet-devret Modeli İle İhaleye Çıkıyor

Konya’nın Ereğli Belediyesi tarafından eski öğretmenevi arsası üzerindeki mevcut otopark alanı, kapalı otopark yapılması için yap-işlet-devret modeli ile ihaleye çıkıyor..

Ereğli'de Kapalı Otopark Yap-işlet-devret Modeli İle İhaleye Çıkıyor
Editör: Karamanca
24 Haziran 2016 - 12:05




Konya’nın Ereğli Belediyesi tarafından eski öğretmenevi arsası üzerindeki mevcut otopark alanı, kapalı otopark yapılması için yap-işlet-devret modeli ile ihaleye çıkıyor.
28 Haziran 2016 Salı günü Ereğli Belediyesi’nde gerçekleştirilecek ihale sonucu, mevcut alan iki katı otopark bir katı da market olmak üzere yapım çalışmalarına başlanacak. Ereğli’de artan trafik yükü nedeniyle yaşanan otopark sorununa Ereğli Belediyesi neşter vuruyor. Eski Öğretmenevi arsasına 105 araçlık kapalı otopark yapılması için proje çalışmasını tamamlayan Ereğli Belediyesi söz konusu projenin ihalesine çıkıyor.
7 bin 671 metrekarelik inşaat alanı üzerine yapılacak olan kapalı otoparkın Ereğli’de yaşanan park sorununa çözüm sağlayacağını belirten Belediye Başkanı Özkan Özgüven, "Projesi teknik personelimiz tarafından hazırlanan kapalı otopark için yap-işlet-devret modeli ile ihaleye çıkıyoruz. Yapacağımız ihale sonucunda yer teslimi yapılarak çalışmalar başlatılacak. Otopark sorununu büyük ölçüde çözüme kavuşturacak olan kapalı otopark 105 araç kapasiteli olacak. Yer altına yapılacak olan ve ilk iki katı otopark üst katı ise market olacak olan proje Ereğli’mize şimdiden hayırlı olsun" dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum