Reklam

Hayati Kısacık, Karamanlı Çocukları Spor Dolu Bir Yaz Bekliyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, okulların kapanmasıyla birlikte

Hayati Kısacık, Karamanlı Çocukları Spor Dolu Bir Yaz Bekliyor
Editör: Karamanca
23 Haziran 2016 - 09:18




Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde kayıtların devam ettiğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” Yaz spor okullarımızda çocuklarımızı dinlendirirken eğitecek, geleceğe daha sağlıklı hazırlanmalarına yardımcı olacağız. Karamanlı çocuklarımızı yine spor dolu bir yaz bekliyor” dedi.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, okulların kapanmasıyla birlikte yoğunluğu artan il spor merkezlerinde ve engelli il spor merkezlerinde hazırlıklarını tamamladı. Karaman’da eğitim gören binlerce öğrenci, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yüzme(ücretli) hariç Atletizm, Badminton, Basketbol, Bilardo, Bisiklet, Cimnastik, Eskrim, Güreş, Halter, Hentbol, Judo, Karate, Masa Tenisi, Okçuluk, Satranç, Taekwondo, Tenis, Voleybol, Wushu ve futbol olmak üzere toplam 21 branşta spor eğitimi alma imkânı bulacak.

Yaz spor okullarına ilginin her yıl giderek arttığını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” Her yıl binlerce çocuğumuz ve gencimiz konusunda uzman antrenörlerimiz eşliğine eğitim gördüğü yaz spor okullarımıza ilgi giderek artıyor. Sporun yaygınlaşması ve özellikle çocuklara sevdirilmesi için amacıyla gerçekleştirilen yaz spor okullarımızdan her yıl binlerce çocuğumuz yararlanmakta. Katıldığı spor branşında yetenekleri ile dikkat çeken çocuklarımız ise lisanslanarak profesyonel sporculuk hayatlarına adım atmış oluyorlar. Ayrıca çocuklarımızı yaz spor okullarımızda çocuklarımızı dinlendirirken eğitecek, geleceğe daha sağlıklı hazırlanmalarına yardımcı olacağız. Belki de alacakları spor eğitimi ile geleceğin yıldızı, şampiyonları olacaklar. Çocuklarımızın yaz ayları boyunca boş zamanlarını değerlendirmeleri, kötü alışkanlıklardan uzak durmaları noktasında da çok önemlidir. Yaz Spor Okulları sayesinde çocuğunuzun nerede, kiminle olduğunu bileceksiniz.

Yaz Spor Okullarına başvuru yapmak isteyen velilerimiz ise Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz Spor Servisi Birimimize gelerek görevli personelimiz eşliğinde kayıtlarını yaptırabilirler” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum