Niksar'da Bedirhan Gökçe Rüzgarı Esti

Tokat’ın Niksar ilçesinde Niksar Belediyesi Ramazan Sokağı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen programda Bedirhan Gökçe rüzgarı esti..

Niksar'da Bedirhan Gökçe Rüzgarı Esti
Editör: Karamanca
18 Haziran 2016 - 08:57




Tokat’ın Niksar ilçesinde Niksar Belediyesi Ramazan Sokağı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen programda Bedirhan Gökçe rüzgarı esti.
Geceye Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Başkan Yardımcısı Fatih Dönmezoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Erarslan, kamu kurumlarının daire amirleri, birim müdürleri ve yüzlerce vatandaş katıldı. Otogar Meydanı’nı hınca hınç dolduran vatandaşların ilgisine teşekkür eden Bedirhan Gökçe, Niksar’a ilk defa geldiğini ve çok beğendiğini söyledi.
Teravih namazının ardından sahneye çıkan Gökçe, Otogar Meydanını dolduran yüzlerce Niksarlıya şiirleri, fıkraları ve esprileri ile unutulmayacak bir gece yaşattı.
Ramazan etkinliklerinin vatandaşlarla çok güzel bir anlam kazandığını söyleyen Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da Niksarlı hemşehrilerimizi düşünerek Ramazan etkinlik programımızı oluşturduk. Her hafta dolu dolu bir Ramazan akşamı yaşamaya çalışıyoruz. Keyifli Ramazan akşamlarında usta sanatçılarımızı ağırlıyoruz. Bugün de usta yorumcu Bedirhan Gökçe ile beraberiz. Ben Niksarlılar adına kendisine teşekkür ediyorum” dedi.
Bedirhan Gökçe sahnede yaptığı selamlama konuşmasında “İlk defa geldiğim bu ilçede bulunmaktan çok mutluyum. Birçok il ve ilçe gezdim, Niksar çok güzel bir kent. Bu kentin kıymetini bilin. Sayın Belediye Başkanıma, çaycısından çorbacısına bu program için kimin emeği geçtiyse herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Gecenin sonunda Başkan Özcan, Gökçe’ye Niksar sandığı takdim etti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum