Ertuğrul Çalışkan'ın Ramazan Ayı Mesajı

Dünyanın birçok ülkesinde maalesef Müslüman kardeşlerimiz

Ertuğrul Çalışkan'ın Ramazan Ayı Mesajı
Editör: Karamanca
06 Haziran 2016 - 08:50




Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan Ramazan Ayı dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Başkan Çalışkan mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

                Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan Ramazan Ayı mesajında şunları kaydetti;

                “Onbir ayın sultanı, Rahmet, merhamet ve bereket ayı olan Ramazan-ı Ayı’na hamdolsun, millet olarak sevgiyle, muhabbetle bir kez daha kavuştuk. Bu mübarek günlerin, tüm İslam Alemiyle birlikte bizlerin de birliğine, beraberliğine, kardeşliğine vesile olmasın temenni ediyorum.

                Dünyanın birçok ülkesinde maalesef Müslüman kardeşlerimiz bu Ramazan Ayı’na gözü yaşlı boynu bükük yürekleri yaralı ve topraklarından uzak bir şekilde giriyor. Irak, Suriye, Filistin, Yemen, Mısır, Libya ve Somali başta olmak üzere, tüm İslam coğrafyasında kardeşlerimizin içinde bulunduğu durum, bizleri de derinden etkiliyor. İnşallah, bu mübarek günler, kardeşlerimizin kurtuluşuna; tüm insanlığın huzur ve güven içinde geleceğe umutla bakabilmesine vesile olur.

                Karaman Belediyesi olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da düzenlediğimiz iftar sofralarında vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. İftar sofralarımızdaki amacımız vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde aynı sofrada buluşmak ve hep birlikte huzurlu bir şekilde iftar yapmaktır. Bu iftar sofraları ve etkinliklerimizde vatandaşlarımızla hep birlikte Ramazan Ayı'nın huzurunu ve manevi hazzını hep birlikte yaşayacağız.

                İşte bu duygu ve düşüncelerle, hemşehrilerimizin ve tüm İslam Aleminin mübarek Ramazan Ay’ını kutluyor, Ramazan Ayı’nın birliğimize, beraberliğimize ve yeniden dirilişimize vesile olmasını Yüce Allah’tan temenni ediyorum”

YORUMLAR

  • 0 Yorum