Reklam

Halk Otobüsü Şoförünün Dikkati Faciayı Önledi

Antalya’da meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Kaza esnasında karşı taraftan gelen halk otobüsü içerisinde bulunan vatandaşlar da tehlike atlatırken, minibüsten inip hamile olduğu öğrenilen annesine sarılan minik kız çocuğunun korkusu yüzüne yansıdı..

Halk Otobüsü Şoförünün Dikkati Faciayı Önledi
Editör: Karamanca
31 Mayıs 2016 - 14:15




Antalya’da meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Kaza esnasında karşı taraftan gelen halk otobüsü içerisinde bulunan vatandaşlar da tehlike atlatırken, minibüsten inip hamile olduğu öğrenilen annesine sarılan minik kız çocuğunun korkusu yüzüne yansıdı.
Kaza, saat 15.00 sıralarında Mevlana Kavşağı Üst Kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Adnan Menderes Bulvarı’ndan Kızılarık Caddesi istikametine giden S.S. idaresindeki 07 TBK 90 plakalı otomobil, iddiaya göre, aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybedince orta refüjde bulunan bariyerleri yıkarak durabildi. Kaza sonrası olay yerine vatandaşlar tarafından polis ve 112 ekipleri çağrıldı. Kazayı küçük sıyrıklarla atlatan otomobil sürücüsü ve yanında bulunan 2 kadın, ilk müdahaleleri olay yerinde yapıldıktan sonra sağlık ekipleri tarafından kontrol amaçlı Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
VATANDAŞLAR BÜYÜK KORKU YAŞADI
Diğer taraftan kaza esnasında karşı şeritten Mark Antalya istikametine giden 07 ATT 008 plakalı halk otobüsünün şoförü Ümit Yiğit, refleksle frene basıp otomobilden kopan parçaların otobüsün içerisine girmesine engel olarak facianın önüne geçti.
Kaza sonrası otobüste bulunan vatandaşlar ise büyük korku yaşadı. Yanında bulunan küçük kızı ile büyük korku yaşayan ve hamile olduğu öğrenilen kadın yolcu olay yerinde yapılan ilk kontrolünün ardından yine kontrol amacıyla Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Annesine sarılan minik kız çocuğunun korkusu ise yüzüne yansıdı.
"ÖN CAMDAN İÇERİ GİRECEKTİ"
Kaza anını anlatan otobüs şoförü Ümit Yiğit, "Rutin bir şekilde karşıdan geliyordum. Karşıdan orta refüje vurduğunu gördüm. Arabada ayakta yolcum vardı. Fren yaparak durabildim. Orta refüjden kopan parçalar ön camdan içeri girecekti. Fren yaparak bunun önüne geçtim. Arabanın karşıdan vurduğunu fark etmeseydim büyük bir facia yasayabilirdik. Araç çok süratli bir şekilde geliyordu" dedi.
Kaza sonrası maddi hasar meydana gelen otomobil polis ekiplerinin incelemesinin ardından bölgeden kaldırıldı. Polis, kaza ile ilgili inceleme başlattı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum