60 Yaş Üstü Başarılı İş Kadınlarına Plaket

TOBB Mersin İl Kadın Girişimciler Kurulu, emekli olmaları sonrasında da aktif iş hayatına devam eden, başarılarıyla gençlere örnek olan 60 yaşını aşmış başarılı iş kadınlarına plaket verdi..

60 Yaş Üstü Başarılı İş Kadınlarına Plaket
Editör: Karamanca
30 Mayıs 2016 - 14:13




TOBB Mersin İl Kadın Girişimciler Kurulu, emekli olmaları sonrasında da aktif iş hayatına devam eden, başarılarıyla gençlere örnek olan 60 yaşını aşmış başarılı iş kadınlarına plaket verdi.
Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) koordinatörlüğünde, TOBB Mersin İl Kadın Girişimciler Kurulu organizasyonunda ‘İşleyen Işıklar 60 Yaş Üstü Başarılı İş Kadınları Plaket Töreni’ düzenlendi. Törende aktif olarak iş hayatına devam eden başarılı 9 iş kadını plaketle onurlandırıldı. MTSO’da düzenlenen törene, Mersin Vali Yardımcısı Cezmi Türk Göçer, Toros Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yüksel Özdemir, MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut ve davetliler katıldı.
Törenin açılış konuşmasını yapan TOBB Mersin İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Ayla Harp, kadınların iş yaşamındaki gücünü göstermek için böyle bir organizasyon düzenlediklerini söyledi. Harp, “MTSO koordinatörlüğünde bu organizasyonu yapmaya karar verdiğimizde düşündük ki bir insanın yetişmesi için çok emek harcanıyor. Ailemize, bizleri yetiştiren eğitmenlerimize, devletimize çok şey borçluyuz. Bu borcumuzu ödemek adına çalışma hayatına başlıyoruz ve en verimli çağlarımızda emekli oluyoruz. Evde oturmaya başlamamızla birlikte bize yapılan yatırımlar boşa gitmeye başlıyor. Bize göre toplumlar en önemli güçlerini yani insan gücünü verimli kullanırsa başarıya ulaşır. Biz de bu etkinliğimizle kadınlarımızın iş yaşamındaki gücünü göstermek, bu konuda farkındalık yaratmak istedik” dedi.
Törende, Güneyada Yapı Denetim Şirketi’nde denetçi olarak çalışan Fethiye Rüzgar, Küçükler Akademi Kurucusu Hafize Bilgenoğlu, Kasım Özyamanoğlu Serbest Muhasebe Bürosu Ortağı Halise Özyamanoğlu, Gelişim Koleji öğretmenlerinden Hediye Sungur, Profesyonel Direksiyon Eğitmeni Necla Yazırlıoğlu, Eczacı Nuriye Karaoğuz, Restoran Sahibi Örgen Canatan, Turizmci Serpil Demir ile Toros Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Rezan Hatungil’e plaket verildi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum