Matso'dan "Sigortacılar Haftası" Etkinlikleri

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Başkan Boztaş Sigortacılık Haftası etkinliklerinde, “risklerinizi sigortaya devredin büyüme odaklanın” dedi..

Matso'dan "Sigortacılar Haftası" Etkinlikleri
Editör: Karamanca
30 Mayıs 2016 - 10:10




Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Başkan Boztaş Sigortacılık Haftası etkinliklerinde, “risklerinizi sigortaya devredin büyüme odaklanın” dedi.
MATSO 12. Meslek Komitesi (Sigorta Aracılık Kurumları Finans Kurumları) tarafından organize edilen toplantıya MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Akar, Komite Başkanı Hilmi Acar ile Komite Üyeleri, TOBB Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Başkanı Hüseyin Kasap, Antalya Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı İbrahim Düzenli, Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Başkan Yardımcısı Süleyman Özer ve Sigorta Acentelerinin Yetkilileri katıldı.
Toplantıda MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, sigorta acentelerinin toplantıya gösterdiği ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Sigortacılar Haftası”nı kutladı. Modern dünyada ekonomik büyümenin, ticareti artırmanın temel unsurlarından biri sigorta sistemi olduğunun altını çizen Boztaş, “Çünkü ekonomi ve ticaret, risk demektir. Risk olmadan kazanç olmaz” dedi.
“RİSKLERİNİZİ SİGORTAYA DEVREDİN BÜYÜME ODAKLANIN”
Boztaş, “Günümüz küresel rekabet ortamında; kaynakların verimli kullanımı, işletme finansmanı, üretim süreçlerinin sağlıklı şekilde işlemesi, üretilen mal ve hizmetlerin tüketiciye hızlı ve güvenli şekilde ulaştırılması sanayici ve tüccar için son derece önemli hale gelmiştir. Tüm bu süreçlerdeki risklerin üretici, tüccar ya da tüketici tarafından tek başına yüklenilmesi çok ağır maliyetlere sebep olabilir. Sigortacılık sektörü bu noktada devreye girerek, tarafların risklerini üstleniyor. Bu sayede, tüccarımız, sanayicimiz daha fazla üretmeye, daha çok büyümeye odaklanabiliyor. Risklerinizi sigortaya devredin büyüme odaklanın” diye konuştu.
TOBB Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Başkanı Hüseyin Kasap ise Türkiye’deki değişik şehirlerde çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirterek, MATSO tarafından birçok ile göre sigortacılarla ilgili daha çok toplantılara imza attığını söyledi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum