Reklam

Karaman'da Spor Yatırımları

Karaman’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün spor yatırımları arasında yer alan merkez 2 bin 500 kişilik Spor Salonu, Çok Amaçlı Spor Salonu ve Kılbasan Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası’nda çalışmalar devam ediyor..

Karaman'da Spor Yatırımları
Editör: Karamanca
30 Mayıs 2016 - 06:38




Karaman’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün spor yatırımları arasında yer alan merkez 2 bin 500 kişilik Spor Salonu, Çok Amaçlı Spor Salonu ve Kılbasan Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası’nda çalışmalar devam ediyor.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık’ın göreve başlamasıyla birlikte hayata geçirilen spor yatırımları hızla yükselmeye devam ediyor. Yapımı devam eden yatırımlar kapsamında ise 1. ve 2. TOKİ arasında 2 bin 500 kişilik Merkez Spor Salonu, Sümer Mahallesinde Çok Amaçlı Spor Salonu ve Kılbasan’da Sentetik Çim Yüzeyli Spor Salonu projeleri yer alıyor. Ayrıca Sudurağı ve Kazım Karabekir ilçelerinde yer alan spor salonlarının daha modern bir görünüme kavuşturulması için başlatılan bakım onarım çalışmaları ise aralıksız bir şekilde devam ediyor. Çalışmaların sorunsuz bir şekilde devam ettiğini belirten Hayati Kısacık, "İl genelinde başlattığımız spor yatırımlarının tamamlanmasıyla birlikte çocuklarımız ve gençlerimiz daha modern tesislerde spor yapma imkanı bulacak. Geleceğin sporcularını yetiştirebilmek, gençlik ve spor faaliyetlerini etkin bir şekilde yürütebilmek ve ilin spor alt yapısının dünya standartlarına ulaştırmak adına Karaman’da çalışmalarımız devam edecek. Özellikle toprak sahaların sentetik çim olmasıyla birlikte amatör spor takımlarının daha nezih ortamlarda futbol oynamalarına imkan sağlanacak” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum