Doğa İle Baş Başa Yaşam

Mersin’in Erdemli ilçesine bağlı Ayaş Mahallesi’nde peyzajı ve sosyal donatılarıyla tüm dikkatleri üzerine çeken İraöz Panorama’da, son 3 daire kaldı..

Doğa İle Baş Başa Yaşam
Editör: Karamanca
29 Mayıs 2016 - 07:54




Mersin’in Erdemli ilçesine bağlı Ayaş Mahallesi’nde peyzajı ve sosyal donatılarıyla tüm dikkatleri üzerine çeken İraöz Panorama’da, son 3 daire kaldı.
Mersin, Adana, Hatay, Gaziantep, Kilis, Niğde gibi bölge illerinde “deniz tatili” denilince ilk akla gelen yerlerden olan Ayaş’ta, Keten Proje tarafından inşa edilen İraöz Panorama, 3 bin metrekare peyzaj alanı ve bin metrekarelik aquparkıyla 94 aileye, doğayla iç içe bir yaşamın kapılarını aralıyor. Sosyal aktivite alanlarından fitness, sauna ve hamama, hatta çocuk kulübüne kadar hizmetin sunulduğu İraöz Panorama’da, son 3 daire şanslı aileleri bekliyor.
Yaklaşık 5 bin metrekare alan üzerine kurulan proje, şehrin kalabalığından uzakta, özel peyzaj, kamelya, şelale ve süs havuzu tasarımlarıyla dikkat çekiyor. 7/24 site güvenliği ve merkezi diyafon sistemi ile site güvenliği ile direkt bağlantı kurulurken, daire sahipleri, site içerisindeki kamera sistemi sayesinde evde yokken bile 24 saat internetten siteyi izleyebiliyor. 8 farklı plan ve metrekarede, 54 adet 2+1 ve 40 adet 1+1’den oluşan sitenin sakinlerine, her türlü sosyal ve sportif olanak sunuluyor.
Denize 70 metre mesafede bulunan İraöz Panorama, ulaşım kolaylığıyla da dikkat çekiyor. Kumkuyu Marina’ya 1, Kızkalesi’ne 4, Erdemli ilçe merkezine 15, Mersin’e 48, Adana’ya 100 kilometre mesafede bulunan İraöz Panorama, Çeşmeli Otoban girişine ise sadece 25 kilometre uzaklıkta.
"AYAŞ’A DEĞER KATACAK"
Keten Proje Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin İraöz, bulundukları çevreye değer katan prestijli projeler üretmek üzere çıktıkları yolda, kaliteli ve yaşanılabilir mekanlar üretmeye devam ettiklerini söyledi. İraöz Panorama’nın da bölgenin en önemli tatil beldelerinden Ayaş’a değer katacağını belirten Hüseyin İraöz, alışılagelmişin dışında bir mimariyle inşa edilen projenin, daire sahiplerine 5 yıldızlı otel konforunda bir tatil imkanı sağlayacağını ifade etti. İraöz, “Projede yer almak isteyen aileler, kalan son 3 daire için acele etmeli” dedi.
İraöz Panorama’da, dış cephe ısı yalıtımı ve silikon cephe, açık-kapalı otopark, panoramik asansör, kaydıraklı yüzme havuzu ve çocuk havuzu, çocuk oyun alanı, kafeterya ve kamelyalar, fitness, sauna, hamam, merkezi diyafon sistemi, jeneratör, yangın tesisatı, güneş enerjisi tesisatı yer alıyor. Birinci sınıf malzemelerin kullanıldığı, lüks algısını bir üst kademeye taşıyan lüks dairelerde ise klima alt yapısı, merkezi uydu sistemi, çelik kapı, diyafonlu kapı sistemi, banyoda birinci sınıf seramik, hilton lavabo, gömme rezervuar ve asma klozet, alçı sıva ve kartonpiyer, spot aydınlatma (asma tavan), duvar kağıdı, krom korkuluk, granit tezgah, laminat parke, Amerikan panel kapı, Amerikan ankastre mutfak ve vestiyer bulunuyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum