NEÜ'de Geleneksel 4. Spor Şenlikleri Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Necmettin Erbakan Üniversitesinde (NEÜ) Geleneksel 4. Spor Şenlikleri ödül töreni gerçekleştirildi..

NEÜ'de Geleneksel 4. Spor Şenlikleri Ödül Töreni Gerçekleştirildi
Editör: Karamanca
28 Mayıs 2016 - 12:37




Necmettin Erbakan Üniversitesinde (NEÜ) Geleneksel 4. Spor Şenlikleri ödül töreni gerçekleştirildi.
Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen spor etkinliklerinde dereceye giren takım ve öğrenciler için ödül töreni gerçekleştirildi. Programa NEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tahir Yüksek, NEÜ Genel Sekreteri Hanifi Sert, NEÜ AKEF Dekanı Prof. Dr. Mehmet Kırbıyık, NEÜ Genel Sekreter Yardımcısı ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Abdullah Atıcıgil, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Ahmet Bülbül, Personel Daire Başkanı Ömer Doğan, Hukuk Müşaviri Fatih Çepni, üniversite idarecileri, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Ödül töreninden önce; İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı Öğretim Görevlisi Ali Kazım Akdağ ve İstanbul Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Gitar Öğretmeni Efgan Rende tarafından Bağlama-Gitar Duo Konseri icra edildi. Konserin ardından Prof. Dr. Tahir Yüksek, sanatçı Ali Kazım Akdağ ve Efgan Rende’ye hediye takdim etti. Yoğun ilgiyle dinlenen konserden sonra spor müsabakalarında dereceye giren takım ve öğrencilerimize ödülleri verildi.
Üniversitelerarası Türkiye Kick Boks Şampiyonu, NEÜ Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi öğrencisi Teoman Gür’e ve Halı Saha Futbol, Erkekler Voleybol, Bayanlar Voleybol, Basketbol, Erkekler Masa Tenisi, Bayanlar Masa Tenisi Turnuvasının kazananlarına da ödülleri takdim edildi. Halk Oyunları Sertifika Töreninin de yapılmasının ardından program sona erdi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum