Öğrenciler Karaman'da Huzurevi Sakinleriyle Bir Araya Geldi

İki gün süren etkinliğin ilk gününde öğrenciler Huzurevi sakinleriyle

Öğrenciler Karaman'da Huzurevi Sakinleriyle Bir Araya Geldi
Editör: Karamanca
27 Mayıs 2016 - 08:49




Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) Beden Eğitimi ve Spor Araştırmaları Öğrenci Topluluğu tarafından “Onların Elinden Tutmaya Var Mısın?“ konulu etkinlik düzenlendi. Etkinlik kapsamında Karaman Ahmet Mete Huzurevi sakinleri üniversitede konuk edildi.

İki gün süren etkinliğin ilk gününde öğrenciler Huzurevi sakinleriyle birlikte Karaman Müzesini ziyaret etti. Ziyaretin ardından üniversite yemekhanesinde hep birlikte yemek yenildi, sonra Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Konferans Salonunda gösterimi yapılan “Mucize” adlı film izlendi. Etkinliğin ikinci gününde ise KMÜ yerleşkesinde piknik yapıldı. Sohbet ve ikramlar eşliğinde gerçekleştirilen piknikte keyifli dakikalar yaşandı.

“Amacımız geçmişi unutmadan geleceğe yön verebilmek”

Etkinlik Koordinatörü ve BESYO Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Tekin, “Bu etkinliğini düzenlemekteki amacımız geçmişi unutmadan geleceğe yön verebilmek. Yaşlılar bizim geçmişimiz, gençler ise bizim geleceğimizdir. Öğrencilere derste her şeyi verebiliriz fakat hayatın gerçeklerini tam anlamıyla veremeyiz. Öğrencilerimizin büyüklerle bir araya gelip onların yaşanmışlıklarını dinlemeleri ve tecrübelerinden faydalanmaları amacıyla gençler üzerinde emekleri olan yaşlılarımızla bu birlikteliği sağlamak istedik. Emeği geçen herkese ve bizi kırmayıp davetimizi kabul eden bütün büyüklerimize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum