"Bezirgan" Silifke'de Yoğun İlgi Gördü

Bu yıl 43.sü düzenlenen Uluslar arası Silifke Kültür Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Bezirgan” adlı oyun Silifke’de yoğun izleyici buldu..

"Bezirgan" Silifke'de Yoğun İlgi Gördü
Editör: Karamanca
26 Mayıs 2016 - 07:22




Bu yıl 43.sü düzenlenen Uluslar arası Silifke Kültür Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Bezirgan” adlı oyun Silifke’de yoğun izleyici buldu.
Festival kapsamında Silifke Göksu Parkında düzenlenen Moliere’in TARTUFFE’sinden uyarlanan, "Bezirgan" adlı tiyatro oyunu seyircileri kahkahalara boğdu.
Başrollerini Cem Davran, Bahtiyar Engin, Faruk Akgören, Selin Yeninci ve Erkan Can’ın paylaştığı oyun, sahnelediği süre içinde büyük beğeni kazandı. Oyunu, Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Belediye Başkan Yardımcıları, Ünlü tiyatrocular Hakan Yılmaz, Hande Subaşı ve Silifkeli vatandaşlar izledi.
Oyun öncesinde ve sonrasında tiyatro oyuncuları vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirirken, Tiyatro Oyuncusu Hakan Yılmaz, hayranları ile selfie çekti.
Silifke Kültür haftasında bu yıl konserler olmadığını ancak birbirinden güzel tiyatro oyunları sahneleneceğini belirten Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, “Her gün bir yenisini duyduğumuz şehit haberlerinden ve yaşananlardan dolayı bu yıl Kültür haftamızdan akşam konserlerini çıkararak yerine tiyatro oyunları koyduk. Bunun ne kadar doğru bir karar olduğunu vatandaşlarımızın oyunlara katılımından anladık” dedi.
Başkan Turgut, oyunun sonunda tiyatro oyuncularına teşekkür belgesi, plaket ve çiçek taktim etti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum