Yüreğir'de Kukla Şenliği

Adana’nın Yüreğir ilçesinde çocuklar Yüreğir Belediyesi’nin Kültür ve Turizm Bakanlığı katkılarıyla Kültür Merkezi’nde düzenlediği ‘Kukla Şenliği’nde doyasıya eğlendi..

Yüreğir'de Kukla Şenliği
Editör: Karamanca
25 Mayıs 2016 - 12:14




Adana’nın Yüreğir ilçesinde çocuklar Yüreğir Belediyesi’nin Kültür ve Turizm Bakanlığı katkılarıyla Kültür Merkezi’nde düzenlediği ‘Kukla Şenliği’nde doyasıya eğlendi.
Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi’ni dolduran çocuklar gösteriye yoğun ilgi gösterdi. Murat Göğebakan Kültür Evi öğrencilerinin işaret dili ile eşlik ettiği İstiklal Marşı ile başlayan etkinlik Yüreğir Belediyesi Halk Oyunları Ekibi’nin gösterileri ile devam etti. Kuklaların sahnesi öncesi yapılan akrobasi gösterisi çocuklar kadar büyüklerden de alkış aldı. Akrobasi gösterisi ile büyük heyecan yaşan çocuklar şenlikteki kukla gösterileri ile gönüllerince eğlendi.
Etkinlikte çocukların eğlencesine ortak olan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, “Çocukların bir gülüşü her şeye değer, onların yüzündeki tebessüm bizi mutlu etmeye yetiyor. Yüreğir Kültür Merkezimiz bu tür şenliklere ev sahipliği yapmaya devam edecek. Çocuklarını etkinliğimize getirerek salonumuzu tıklım tıklım dolduran ailelere teşekkür ediyorum. Çocuklar geleceğimizdir. Çocuklara yapılan yatırım, geleceğe yapılan yatırımdır” şeklinde konuştu.
Kukla şenliğine Başkan Çelikcan ile birlikte, Kültür ve Turizm Bakanlığı Daire Başkanı Senem Aykan ve AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Ahmet Çözer’de katıldı. Başkan Çelikcan katkılarından dolayı Kültür ve Turizm Bakanlığı Daire Başkanı Senem Aykan’a Kültür Evleri’nde yapılan bir tablo hediye etti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum