Diriliş Derneği'nden Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü'ne Ziyaret

Diriliş Derneği Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Engin Özmen ve beraberindeki heyet, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Mehmet Demir’i makamında ziyaret ederek, “Benim Anayasam” adlı kitabı hediye etti

Diriliş Derneği'nden Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü'ne Ziyaret
Editör: Karamanca
25 Mayıs 2016 - 09:50




Diriliş Derneği Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Engin Özmen ve beraberindeki heyet, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Mehmet Demir’i makamında ziyaret ederek, “Benim Anayasam” adlı kitabı hediye etti.
Merkezi Ankara’da bulunan Diriliş Derneği Diyarbakır Şubesi çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Derneğin Diyarbakır İl Başkan Yardımcıları Engin Özmen, Suat Çağlayan, Kayapınar İlçe Başkanı Ali Kınay, Başkan Yardımcıları İbrahim Halil Yüce ve Mahmut Ecer ile Kayapınar Kadın Kolları Başkanı Ayşe Uçar, Gençlik Ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Mehmet Demir’i makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Demir, “Sizleri aramızda görmek benim için çok büyük mutluluktur söyledi sizler gibi devletine milletine bağlı STK’lara ihtiyacımız vardır. Ziyaretiniz bizleri memnun etti kim güzel hizmetler yaparsa bu kapılar o insanlara açıktır çalışmalarınızı basından takip ediyoruz takdire şayan çalışmalarınız var bu çalışmalarda bizleri sevindirmektedir böyle güzel çalışmalar yaptığınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Demir’e, “Benim Anayasam” adlı kitabı hediye eden Diriliş Derneği Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Engin Özmen ise, “Değerli Mehmet Demir’in yaptığı çalışmaları basından takip ediyoruz. Diyarbakırlı gençlerimiz ve spor camiası adına yaptığı çalışmalar gurur verici. Bizler de sizler gibi Diyarbakır ve ülkemiz adına hizmetler yapmaya çalışıyoruz. Bu vesileyle Genel Başkanımız Hasan Türksel beyin yolunda gidiyoruz ve sizlere de selam gönderdi. Hızlı bir şekilde halkın arasındayız hızlı adımlarla ‘Benim Anayasam’ kitabımızın içeriğini ve tanıtımını yapıyoruz. Diyarbakır halkı benim Anayasam kitapçığına büyük ilgi gösterdi” diye konuştu.
Türkiye’de sivil bir anayasanın oluşturulmasının zamanının geldiğini de belirten Özmen, Anayasa tartışmalarında saflarını milletten yana seçtiklerini söyledi. Bu doğrultuda bazı girişimlerde bulunacaklarını da dile getiren Özmen, şunları kaydetti:
“Türkiye’nin ilk sivil anayasasının yazılması gerektiğini talep ediyoruz. Anayasa tartışmalarında safımızı milletten yana seçiyoruz. ’Benim Anayasam’ kitabını halkımıza dağıtıyoruz v e dağıtmaya da devam ediyoruz Halkımız boş olarak dağıtılan anayasa kitabını kendi istekleri doğrultusunda kendi yazacak. Daha sonra bu kitapları ücretsiz olarak diriliş başkanlarına takdim ederek, hukuk komisyonlarıyla birlikte halkımıza gelen taleplerimizde bizde başta Türkiye Büyük Millet Meclisi başkanı ve ilgili kuruluşlarda sunum yapıp kamuoyu ile sonra paylaşacağız. Türkiye’de sivil anayasa oluşturulmalıdır. Bu sebepten dolayı yaşanan anayasa tartışmalarında herkes safını milletten yana seçmelidir. Halkımız için oluşturduğumuz kitabımızda boşluk olan bölümleri halkımız doldursun istedik. Kitabımızı kapı kapı dolaşarak esnafımıza, memurumuza, işçimizin ayaklarına kadar götürüp diledikleri gibi doldurmalarını istiyoruz.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum