Reklam

Tüketiciler Uygun Gsm Tarifesi Bulmakta Zorlanıyor

İhtiyaç ve bütçeye en uygun tarifeleri bulmak, cep telefonu kullanıcılarının en çok zorlandıkları konuların başında geliyor

Tüketiciler Uygun Gsm Tarifesi Bulmakta Zorlanıyor
Editör: Karamanca
25 Mayıs 2016 - 09:11




İhtiyaç ve bütçeye en uygun tarifeleri bulmak, cep telefonu kullanıcılarının en çok zorlandıkları konuların başında geliyor.
BTK verilerine göre, her ay yaklaşık 1 milyon cep telefonu kullanıcısının numarasını farklı bir GSM operatörüne taşıdığı Türkiye’de, tüketicilerin çoğu ihtiyaca en uygun tarifeyi bulma noktasında zorlanıyor.
Cep telefonu kullanıcılarının ihtiyaçlarına en uygun tarifeyi kolay bir şekilde bulmasına yardımcı olmak amacıyla yola çıkan Tarifebilir.com, GSM operatörlerinin sunduğu güncel tarife seçeneklerini aynı anda görme, aralarında karşılaştırma yapma, numara taşıma ve en uygun tarifeye ulaşma imkanı sunuyor.
ÜÇ ADIMDA İSTEDİĞİNİZ TARİFEYE GEÇİN
Milyonlarca cep telefonu kullanıcısının ihtiyaçlarına ve bütçelerine en uygun tarifeyi bulmakta zorlandığına dikkat çeken Tarifebilir.com Kurucu Ortağı Serkan Türkoğlu, sistemin çalışma prensibi ile ilgili şu bilgiyi verdi: “Kullanıcıların mevcut GSM operatörlerini, faturalı veya faturasız olarak kullandıkları hat tipini ve mobil internet kullanım alışkanlıklarını dikkate alıyoruz. Böylece hem mevcut operatörlerindeki hem de diğer operatörlerdeki en uygun tarifeleri listeleyerek kişiye özel tavsiyelerin oluşturulmasını sağlıyoruz. Tarifebilir.com 3 adımda ihtiyacınız olan tarifeye geçmenizi mümkün kılıyor. Bunun için öncelikle birkaç soruyu cevaplandırmanız, ikinci adımda cevaplarınız doğrultusunda size özel oluşturulan tavsiyeler arasından geçmek istediğiniz tarifeyi seçmeniz gerekiyor. Tarife seçim aşamasında talep formunu doldurup gönderdikten sonra geçiş ile ilgili ayrıntılı bilgiler eposta adresinize gönderiliyor. Şu anda sadece eposta ile bilgilendirme yapan tarifebilir.com’un yakın zamanda hizmetlerini genişleterek seçtiğiniz operatörün satış danışmanının sizi ziyaret etmesi, sizi bulunduğunuz konuma göre en yakın mağazaya yönlendirmesi bekleniyor. Basit, anlaşılır ve kullanıcı dostu ara yüzü ile tarifebilir.com, ayrıntılı filtreleme seçeneklerine de sahip. Dilerseniz size özel oluşturulan tarife listesini, GSM operatörlerinin sunduğu hediye sinema bileti, ücretsiz müzik servisi, havaalanı transferi gibi hizmetlere göre de daraltıp aradığınız tarifeyi bulabiliyorsunuz.”
Mayıs ayı itibariyle günlük ortalama 2.500 tekil ziyaretçisi olan ve her ay katlanarak artan bir kullanıcı grafiğine sahip Tarifebilir.com’un 2016 yıl sonu itibariyle aylık 500 bin kişiye ulaşması bekleniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum