Yetimler Sadaka'yla Güldü

Sadaka Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Türkiye ve mazlum coğrafyalarda yetimlerin yüzünü güldürmeye devam ediyor

Yetimler Sadaka'yla Güldü
Editör: Karamanca
25 Mayıs 2016 - 09:11




Sadaka Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Türkiye ve mazlum coğrafyalarda yetimlerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Afganistan’da her ay düzenli olarak dağıtılan yetim aylığı ile yüzlerce yetimin yüzü güldü.
Başta Türkiye, Afganistan, Filistin olmak üzere mazlum coğrafyalarda savaş, hastalık ve diğer nedenlerden ailesini kaybeden yetim çocuklara Sadaka Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği sahip çıkıyor. Hayatlarının baharında omuzlarına büyük yük binen yetimler, kendilerine uzanan hayır eli ile hayata tutunuyorlar. Bu çerçevede Türkiye, Afganistan ve Filistin’de ihtiyaç durumu tespit edilen yetim çocuklara Sadaka Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından her ay düzenli olarak yetim aylığı veriliyor.
Sadaka Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin ‘yetim aylığı’ yardım faaliyetlerinden yararlanan Afganistanlı yetimler aylıklarını aldı. Aylıklarını alan Afgan yetimler, ihtiyaçlarını giderecek olmanın mutluluğunu yaşarken, kendilerine destek olanları da unutmadılar. Her fırsatta Afganistan’a destek olan Türkiye’ye teşekkürlerini ileten yetimler, özellikle kendilerine yardım edenlere her fırsatta dua ettiklerini ifade ettiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum