Reklam

Saatlerce Cenazeyi Beklediler

Dün hayatını kaybeden Kale Grubu kurucusu ve Onursal Başkanı İbrahim Bodur’un cenazesi, İstanbul’da düzenlenen törenin ardından Çanakkale’ye getirildi

Saatlerce Cenazeyi Beklediler
Editör: Karamanca
25 Mayıs 2016 - 00:00




Dün hayatını kaybeden Kale Grubu kurucusu ve Onursal Başkanı İbrahim Bodur’un cenazesi, İstanbul’da düzenlenen törenin ardından Çanakkale’ye getirildi. Kale Grubu fabrikalarının kurulu bulunduğu Çan ilçesinde saatler önce toplanmaya başlayan vatandaşlar, İbrahim Bodur’un cenazesini karanfillerle karşıladı. Bodur, Nevruz köyünde öğlen namazının ardından toprağa verilecek.
Dün hayatını kaybeden Kale Grubu kurucusu ve Onursal Başkanı İbrahim Bodur’un cenazesi, İstanbul’da Fatih camiinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı cenaze namazının ardından memleketi Çanakkale’ye gönderildi. Bodur’u taşıyan cenaze aracı, daha sonra bir kortej eşliğinde Çan ilçesine yola çıktı. Cenazenin geceden geleceğini öğrenen binlerce vatandaş, kortej güzergahı üzerinde beklemeye başladı. Cenaze aracının geçişi esnasında, vatandaşlar aracın üzerine karanfiller attı. Kale Seramik Fabrikaları önünde araçtan indirilen Bodur’un cenazesi, fabrikalar misafirhanesinde hazırlanan özel odaya dualar eşliğinde alındı.
Kızı Kale grubu başkanı Zeynep Bodur Okyay, fabrika bahçesine taziyeleri kabul etti. Burada, vatandaşlara da teşekkür eden Zeynep Bodur Okyay, "İbrahim Bodur sadece benim babam değildi. Hepimizin babasıydı. Hakikatten bu bölgeye çok hizmet etmiş biriydi. Allah sizden bin kere razı olsun, onu layık bir şekilde karşıladınız. Ben, ailem özellikle de annem çok müteessir olduk. Bu saatte buralara kadar gelip onu karşıladığınız için size şükranlarımızı iletiyoruz, kabul edin. Çok teşekkür ediyoruz. Yarın inşallah burada yine ona layıkıyla dualarımızı yapıp helalleşip ondan sonra da inşallah ebedi istirahata tevdi edeceğiz. Size çok teşekkür ediyoruz. Zor bir süreç geçirdik ama gerçekten güzel bir şekilde ruhunu teslim etti. Beratı çok severdi ve her beratta bizi umreye götürürdü. Berat gecesi geçti. Ertesi gün keyfi kaçtı iyice ondan sonra da zaten bir buçuk gün sonra vefat etti. Allah beratını verenlerden eylesin. Allah onun mekanını cennet eylesin. Peygamberimize komşu etsin inşallah. Ben evlat olarak ondan razıyım. Eminim siz de onu çok sevdiniz siz de razıydınız. Allah her şeyi gönlüne göre versin. Yarın inşallah yine ona layık olacak şekilde onu yerine uğurlayacağız" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum