Salihlili Müteahhitten Maski'ye Teşekkür

Salihlili Müteahhit Ali İkbal Demirel, Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, elektronik sayaçlar sayesinde kaçak kullanımının önüne geçtikleri için MASKİ’ye teşekkür etti

Salihlili Müteahhitten Maski'ye Teşekkür
Editör: Karamanca
24 Mayıs 2016 - 13:30




Salihlili Müteahhit Ali İkbal Demirel, Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, elektronik sayaçlar sayesinde kaçak kullanımının önüne geçtikleri için MASKİ’ye teşekkür etti.
MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde sunduğu hizmetlerle ilgili vatandaşlardan olumlu geri dönüşler almaya devam ediyor. Salihli’de müteahhitlik yapan Ali İkbal Demirel, Abone İşleri Daire Başkanı Sevinç Deniz’i makamında ziyaret ederek, kartlı su sayacı uygulamasıyla ilgili bir görüşme yaptı. Ali İkbal Demirel, kaçak kullanımının önüne geçerek vatandaşın yükünü hafiflettikleri için MASKİ’ye teşekkür ederek, kendi yaptığı binalara da kartlı su sayacı taktıracağını belirtti. Demirel, “Kartlı su sayaçları teknolojik bir ürünken, eski sayaçlarımız kullanım açısından çok kötü bir yapıya sahip. Eski sayaçlarda yaşanan kaçaklar yüzünden daha yüksek faturalar ödüyorduk. Ayrıca eski sayaçların belli bir kullanım ömürleri var ve mekanik olmalarından kaynaklı olarak arıza yapma ihtimalleri daha yüksek. Ne yazık ki, kayıp kaçak oranlarının yüksek olduğu bir ülkeyiz. Bu yüzden, bu tür uygulamalara karşı çıkmak yerine destek vermemiz gerek. Çünkü, ancak bu sayede kayıp ve kaçak bedelini en aza indirebiliriz” dedi.
"KOLAYLIK SUNMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"
MASKİ Abone İşleri Daire Başkanı Sevinç Deniz, teşekkür ziyaretine gelen müteahhide uygulamanın hayırlı olması temennisinde bulundu. Deniz, “MASKİ olarak bütün uygulamalarımızda vatandaşlarımıza kolaylıklar sunmak için çalışıyoruz. Faturasını düzenli olarak ödeyenlerin sırtındaki kaçak yükünü aldığımız uygulamamız sayesinde abonelerimiz su bedelini de yüzde 10 indirimli olarak alıyorlar” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum