Denizli'de Zeybekci Sevinci

AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci’nin, Başbakan Binali Yıldırım tarafından açıklanan kabinede yeniden Ekonomi Bakanı olarak yer alması Denizli’de sevinçle karşılandı

Denizli'de Zeybekci Sevinci
Editör: Karamanca
24 Mayıs 2016 - 10:00




AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci’nin, Başbakan Binali Yıldırım tarafından açıklanan kabinede yeniden Ekonomi Bakanı olarak yer alması Denizli’de sevinçle karşılandı.
65’inci hükümeti kuran Başbakan Binali Yıldırım’ın yeni kabine listesinde yer alan isimlerden biri de AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci oldu. 63. Hükümette Ekonomi Bakanı olarak yer alan Nihat Zeybekci, Binali Yıldırım’ın kabinesinde de Ekonomi Bakanı olarak görev aldı.
Başbakan Binali Yıldırım’ın açıklamasını Denizli’de kahvelerde takip eden vatandaşlar, açıklamayı büyük bir merakla izledi. Binali Yıldırım’ın, Ekonomi Bakanı olarak AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci’yi açıklaması vatandaşlar tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Zeybekci’nin bakan olarak açıklanmasını birbirleriyle el sıkışarak kutlayan vatandaşlar bunun beklenen bir durum olduğunu söyledi.
Denizli’ye yapılacak hizmetlerin önemli olduğunu belirten Hamdi Acar isimli vatandaş, "Çok sevinçliyiz. Bu bizi çok mutlu etti. Denizli’den Nihat Zeybekci yine bakan oldu. Memnunuz. İnşallah hayırlı uğurlu olur. Gurur duyduk. Denizli’den bir bakan gitti bir bakan geldi. Bu bayrak yarışıdır"dedi.
İbrahim Sevinç isimli bir vatandaş ise, "Yeni kabine vatana millete hayırlı olsun. İnşallah hayırlara vesile olur. Önemli olan memleketin, milletin geleceğidir. Denizli’den de bir bakanın olması bizim için gurur vericidir. Muhakkak Denizli’ye yeni hizmet ve yatırımlar gelecektir. İnşallah hayırlı olur" ifadelerini kaydetti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum