Reklam

Samsun'dan Yıldırım'a Davet

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım’a ilk mitingini Samsun’da yapması için davette bulunduklarını söyledi

Samsun'dan Yıldırım'a Davet
Editör: Karamanca
24 Mayıs 2016 - 09:30




AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım’a ilk mitingini Samsun’da yapması için davette bulunduklarını söyledi.
Fevzi Gülhan Restoran’da basın mensuplarıyla bir araya gelen AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, hafta sonu yapılan AK Parti 2. Olağanüstü Kongresi ve Samsun gündemine dair açıklamalarda bulundu.
Pazar günü AK Parti Olağanüstü 2. kongresinin yapıldığını hatırlatan Başkan Göksel, “Bu kongreye Samsun olarak geniş bir katılım sağladık. O kadar coşkulu ve kalabalık bir kongreyle karşılaştık ki, sahaya insanlar sığmıyor. Salonun içersinde coşku iyiydi. Ahmet Davutoğlu ve Binali Yıldırım’ı bütün AK Parti camiası orada sevgi gösterisi ile karşıladı. Bu da bizim siyasi kültürümüzü biraz daha ilerletmiş oldu” dedi.
MKYK’da 26 değişikliğin olduğunu ifade eden Göksel, “MKYK’da bizim Genel Başkan Yardımcımız Çiğdem Karaaslan yeniden görev aldı. Keşke MKYK’ya Samsun olarak 12 kişi daha koyabilseydik. Biz kendimizi yönetim kadrosuna ne kadar fazla Samsunlu bulundurursak o kadar başarılı sayıyoruz. Birinci hedefimiz bulunduğumuz konumdan geriye düşmemek. Ondan sonraki hedefimiz ise bir nebze daha yukarıya çıkartmaktır. Bununla ilgili orada çalışmaları ve görüşmeleri yaptık. İnşallah Samsun olarak bulunduğumuz seviyeden daha iyi bir duruma geliriz” diye konuştu.

YILDIRIM’IN İLK MİTİNGİNİ SAMSUN’DAN BAŞLAMASINI İSTEDİK
Binali Yıldırım’ı miting çalışmalarına Samsun’dan başlaması için davette bulunduklarını belirten Göksel, “Binali Yıldırım’ı Samsun’da davet ettik. Kendisine ‘herkes bu işe Samsun’dan başlıyor, siz de Samsun’dan başlayın’ dedik. Mitinglerine belki Samsun’dan başlayabilir. Samsun artık meşale şehir oldu. Cumhurbaşkanımız ve Ahmet Davutoğlu, seçim çalışma startlarını Samsun’dan başlattı. Binali Yıldırım’ın kendisine Genel Başkan seçildikten sonra ilk mitingini Samsun’dan başlatması için davette bulunduk. İnşallah bunun cevabı da gelir. Atatürk’ün Samsun’dan Anadolu’ya çıkmasının da bize faydası budur. O yoldan gidiyoruz. Ahmet Davutoğlu’ndan da talep etmiştik ve gerçekleştirdi. İnşallah Yıldırım’da gerçekleştirir” şeklinde konuştu.
Göksel şöyle devam etti: “Biz hizmet hareketiyiz. Bizim davamız var. Biz davamızın peşinden koşuyoruz. Bunları biz bayrak yarışı olarak görüyoruz. Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız bayrağı Ahmet Davutoğlu’na devrettiyse, Davutoğlu da kongre kararı kendisi alarak bayrağı Binali Yıldırım’a devretti. Bu bayrak yarışında önemli olan hoş bir seda bırakmaktır. Davutoğlu hoş bir seda bıraktı. Cumhurbaşkanımızın hoş bir seda bıraktığını söylemek yeterli değil. Cumhurbaşkanımız büyük hizmetler yaptı. Türkiye’nin çehresini değiştirdi. Bunu anlatmak bize düşmez ama AK Parti iktidarıyla birlikte Türkiye çağ atladı. Cumhuriyetteki kazanımlarının hepsini 1213 yılda 510 katını getirmiş ve kazandırmış oldu. Binali Yıldırım’ın sahadaki başarıları belli. Türkiye’nin çehresini daha iyiye götüreceğinden şüphemiz yok. Biz teşkilatlar birinci ödevimiz halkla partinin siyasetini ve programlarını bütünleştirmektir. Biz işimizi doğru yaparsak, her seçimde başarılı oluruz ve partimizi her seçimde daha yukarılara götürürüz. Biz işimizi yapacağız. İşimizi yaparken de tecrübeli bir ekibimiz var. Bu ekiple sahaya hakimiz. 17 ilçede ve merkezde aksamadan işlerimiz devam ediyor. Bunları bundan sonraki dönemde Ramazan ayı ile birlikte startımızı vereceğiz. Teşkilat çalışmalarımızı hızlandıracağız. Vatandaşlarımızla bütünleşeceğiz ve vatandaşlarımızı partimizin tüm ilkelerine yanaştırmak için elimizden geleni yapacağız.”

“BİZİM RAKİBİMİZ YİNE BİZİZ”
Genel başkanlığın bir bayrak yarışı olduğunun altını çizen Göksel şunları kaydetti: “Bizim birinci işimiz hizmettir. Bizim rakibimizde biziz. Bir vekil, bir bakan veya herhangi bir AK Parti eğer işini aksatıyorsa kendisi ‘ben bu işi herhalde eksik yapıyorum’ deyip, çekilmesini bilir. Çekilir ve ondan sonra yerine gelecek olan kişi yeni bir aşkla ve yeni bir şevkle daha iyi çalışmalara imza atmak için her şeyi yapar. Bu bizim aslında dava bilincimizi ve memleket sevdasının bir göstergesidir. Memleketin bekası için bizim yapmayacağımız bir şey yok. Binali Yıldırım’ın kongrede verdiği bir mesaj var. Seçim olur olmaz Diyarbakır’a gideceğini söyledi. ‘Terörle mücadele mücadeleyi amansız bir şekilde devam ettireceğiz ve terörü Türkiye’nin gündeminden çıkaracağız’ dedi. Bu önemli bir açıklama. Terörle mücadele 3035 yıldır Türkiye’nin her zaman birinci sorunu oldu. Bu sorunu gündemden kaldırabilirsek yani terörü yok edebilirsek Türkiye’nin kat ve kat daha yüksek bir şekilde büyüyeceğini, milli gelirin ve yatırımların artacağını herkes biliyor. Onun için birinci amaç terörü yok etmek olması gerekiyor. Başbakanımızda birinci amacın bu olduğunu tekrarladı ve hemen Diyarbakır’a hareket etti. Bundan sonraki dönemde çok daha başarılı yatırımlarıyla, sosyal olarak aktiviteleriyle ve halkımızın birlik ve beraberliği ile geliştireceğimiz politikalarla çok iyi bir hükümet ve AK Parti gözleyeceğiz.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum