Reklam

Daşgün, 1. Lig İçin Kolları Sıvadı

Aydınspor 1923 ile bir yıllık nikah tazeleyen Teknik Direktör Tarık Daşgün, siyah beyazlı yönetim ile yaptığı istişare sonucu hedeflerinin yeni sezonda PTT 1

Daşgün, 1. Lig İçin Kolları Sıvadı
Editör: Karamanca
24 Mayıs 2016 - 09:00




Aydınspor 1923 ile bir yıllık nikah tazeleyen Teknik Direktör Tarık Daşgün, siyah beyazlı yönetim ile yaptığı istişare sonucu hedeflerinin yeni sezonda PTT 1. Lig olduğu açıkladı.
Spor Toto 2. Lig’de geçtiğimiz sezon PlayOff’un kapısından dönen Aydınspor 1923’ün Teknik Direktörü Tarık Daşgün Aydın’a gelerek yönetim ile yeni sezon için bir yıllık anlaşma sağladı. 20162017 sezonunda siyahbeyazlı takımın başında yeniden görev yapacak olan Teknik patron Daşgün, yönetim ile bir araya geldi. Yapılan toplantıda siyah beyazlıların yeni hedefi PTT 1. Lig olarak belirlendi. Önümüzdeki günlerde yönetim ile tekrar bir araya gelmeyi planlayan Daşgün’ün, transfer çalışmalarına kısa sürede başlayacağı öğrenildi.
"HEDEF 1. LİG"
Aydınspor 1923 ile bir yıl daha çalışmaktan mutluluk duyacağını belirten Daşgün, “Yönetimle oturduk konuştuk ve birçok konuda hem fikir olduk. Yönetim, şehir ve taraftarlar olmak üzere herkes bu takımın bir üst lige çıkmasını bekliyor. Bu konuda bir üst lige çıkma mücadelesi verme adına yeniden anlaşma sağladık. Hedefimizi PTT 1. Lig olarak belirledik. Yeni sezon için planlama çalışmalarına önümüzdeki hafta içinde başlayacağız. Şu an için transfer konusunda bir konuşmamız olmadı. Tekrar yapacağımız toplantıda takviyeler konusu netlik kazanacak” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum