Reklam

Personele, E-devlet Entegrasyonu Anlatıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen ve ilçe belediyelerinde görev yapan edevlet ve bilgi işlem personelinin katılımı ile bir toplantı yapıldı

Personele, E-devlet Entegrasyonu Anlatıldı
Editör: Karamanca
15 Mayıs 2016 - 11:30




Malatya Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen ve ilçe belediyelerinde görev yapan edevlet ve bilgi işlem personelinin katılımı ile bir toplantı yapıldı. Toplantıda ilçe belediye personellerine edevlet entegrasyonu anlatıldı.
Büyükşehir Belediyesi Fırat Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ve konuşmacı olarak Türksat eDevlet ve Bilgi Toplumu Proje Koordinatörü Tuğan Avcıoğlu’nun katıldığı toplantıda edevlet entegrasyonunun önemi ve amacı hakkında bilgiler aktarıldı. Tuğan Avcıoğlu, edevlet kapısının tüm kamu hizmetlerine tek bir noktadan erişim imkanı sağlayan büyük bir internet sitesi olduğunu belirterek, Malatya Büyükşehir Belediyesinin de e belediye uygulamasını 2012 yılında gerçekleştirerek, belediye hizmetlerinin vatandaşa en kolay, en etkin yoldan, kaliteli, hızlı, kesintisiz ve güvenli bir şekilde ulaştırıldığını söyledi.
Avcıoğlu, Malatya Büyükşehir Belediyesinin şu anda tahakkuk, tahsilat, beyan ve sicil bilgileri gibi hizmetlerini edevlet kapısı üzerinden verdiğini ve bunun vatandaşlar tarafından da benimsendiğini gördüklerini dile getirdi. edevlet entegrasyonunun önemi ve amacı hakkında ilçe belediye personellerine e devlet kapısı ve şeffaf belediyecilik hizmetleri hakkında sinevizyon eşliğinde ayrıntılı bilgiler veren Avcıoğlu, e devlet yoluyla her kurumun ve her bireyin bilgi ve iletişim teknolojileri ile devlet kurumlarına ve kurumlarca sunulan hizmetlere kolayca erişimin hedeflendiğini ifade etti.
Toplantı sırasında ayrıca, Malatya Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından ilçe belediyelerine, edevlet kapısı entegrasyonu çalışmaları hakkında teknik altyapı desteği verileceği bildirildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum