Reklam

Nazmiye Nine'ye Yeni Hasta Yatağı

Antalya’nın Manavgat ilçesi Ulukapı Mahallesi’nde yaşayan, geçirdiği felç nedeniyle yıllardır yürüyemeyen Nazmiye Nine’ye Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni hasta yatağı hediye edildi..

Nazmiye Nine'ye Yeni Hasta Yatağı
Editör: Karamanca
05 Mayıs 2016 - 09:40




Antalya’nın Manavgat ilçesi Ulukapı Mahallesi’nde yaşayan, geçirdiği felç nedeniyle yıllardır yürüyemeyen Nazmiye Nine’ye Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni hasta yatağı hediye edildi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat’ın Ulukapı Mahallesi’nde yaşayan 80 yaşındaki Nazmiye Nine’ye hasta yatağı hediye etti. Yıllardır yürüyemeyen ve yer yatağına mahkum olan Nazmiye Nine’nin yardımına Büyükşehir Belediyesi koştu. Nazmiye Nine, hayatını kolaylaştıracak modern hasta yatağına kavuştu.
Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri,geçirdiği felç sonucu yürüme yetisini kaybeden Nazmiye Kara’yı ziyaret ederek, hasta yatağı hediye etti. Gerçekleştirilen ziyaret ve hediye edilen hasta yatağı dolayısıyla çok mutlu olduklarını belirten Nazmiye Kara’nın ailesi, “Hatırlanmak çok güzel ve anlamlı. Annemiz Büyükşehir Belediyesi sayesinde yerde döşekte yatmaktan kurtuldu. Şimdi daha rahat edecek. Ne kadar teşekkür etsek az. Büyükşehir Belediyesi’nin bu faaliyetleri umarız herkese örnek olur” dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum