Başkan Görmez, Vatandaşla Buluşuyor

Torbalı’nın kamu yatırımlarında altın dönemi yaşadığını, Belediye hizmetlerinde de en şeffaf, en ulaşılabilir, en hızlı çözüm üreten ekip olma yolunda olduklarını belirten Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, “Dokunmadık mahalle, dokunulmadık vatandaş, sorusuna, ya da sorununa cevap bulamamış bir tek kardeşimiz kalmayacak” dedi

Başkan Görmez, Vatandaşla Buluşuyor
Editör: Karamanca
05 Mayıs 2016 - 09:30




Torbalı’nın kamu yatırımlarında altın dönemi yaşadığını, Belediye hizmetlerinde de en şeffaf, en ulaşılabilir, en hızlı çözüm üreten ekip olma yolunda olduklarını belirten Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, “Dokunmadık mahalle, dokunulmadık vatandaş, sorusuna, ya da sorununa cevap bulamamış bir tek kardeşimiz kalmayacak” dedi.
Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, “Torbalı kamu yatırımlarında altın dönemini yaşıyor. Belediye hizmetlerinde de en şeffaf, en ulaşılabilir, en hızlı çözüm üreten ekip olma yolundayız. Yatırımcı birim müdürlerini masada değil, vatandaşın yanında, yaşam alanında görmez istiyorum. Dokunmadık mahalle, dokunulmadık vatandaş, sorusuna, ya da sorununa cevap bulamamış bir tek kardeşimiz kalmayacak. ‘Ben belediye başkanına, daire müdürüne, yetkiliye ulaşamadım’ diyen tek bir Torbalılı kalmamalı. Bu konu benim önceliğim. Kesinlikle güler yüzlü hizmet edin” diye konuştu.
BİRİMLERE TALİMAT
Öte yandan, sanayi, konut ve tarım sektöründe sağladığı hızlı büyümeyle yeni rekorlara imza atan Torbalı’da, her ay yeni yaşam alanları kurulurken, belediyede de sorunların çözümü için seferberlik başlattı. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, İZBANTorbalı seferlerinin başlamasıyla, ilçenin daha ulaşılabilir, merkez ilçe konumuna geldiğini, hızla göç aldığını, sosyal dokuda büyük bir değişim yaşandığını belirterek, bütün birimlerin hizmet konusunda daha duyarlı olmalarını ve vatandaşın bizzat yaşadığı alanlara gitmelerini istedi.
“TOPRAĞIN ÜRETİMİ OLMAZ”
Yatırımcı birim müdürleriyle sürdürülen haftalık koordinasyon toplantısında konuşan Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, “Torbalı son dönemlerde dikkatleri çeken, pozitif anlamda Ege’nin yüzünü güldüren bir ilçe. Sanayicisi, müteahhidi, iş adamı, yabancı sermayesi, sade vatandaşın odaklandığı bir merkez oldu. Bunun hem kolay hem de zor tarafları var. Bir yandan göç alıyoruz, nüfusumuz hızlı biçimde artıyor. Bunun sosyal boyutunu, kültürel boyutunu iyi öngörmemiz lazım. Öte yandan sanayileşme baskısı yüzünden tarım alanlarımızı korumamız ve asla bundan ödün vermememiz gerekiyor. Hep söylerim, ‘toprağın üretimi olmaz’. Çevreyi kirletecek, tarıma zarar verecek hiçbir projeye onay vermeyiz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum