Büyükşehir'de Ziyaret Trafiği

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, çok sayıda kişi, kurum ve kuruluş temsilcisi ile oda ve dernek başkanlarını kabul etti

Büyükşehir'de Ziyaret Trafiği
Editör: Karamanca
05 Mayıs 2016 - 09:00




Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, çok sayıda kişi, kurum ve kuruluş temsilcisi ile oda ve dernek başkanlarını kabul etti. Ziyaretlerde Büyükşehir Belediyesi’nden bazı taleplerde bulunuldu. Başkan Mustafa Çelik, Kayseri’nin ve Kayseri’de yaşayanların menfaatleri doğrultusunda her türlü talebe destek verdiklerini söyledi.
Meteoroloji Bölge Müdürlüğü görevine atanan Mustafa Yılmaz Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti. Başkan Çelik ziyarette Kayseri’nin huzur şehri olduğunu ve Kayseri’deki kurumlar arasında uyumun bulunduğunu belirtti ve yeni Bölge Müdürü Yılmaz’a görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.
Başkan Mustafa Çelik’in bir başka ziyaretçileri de Develili muhtarlar oldu. Ziyarette muhtarların taleplerini tek tek dinleyen Başkan Çelik, bu talepleri not aldı ve dile getirilen isteklerin giderileceğini belirtti.
Başkan Mustafa Çelik, Mermerciler ve Taş İmalatçıları Kooperatifi yönetim kurulu üyeleri ile de görüştü. Kooperatifin genel kurulu sonrası oluşan yeni yönetimi ve Başkan Halit Suvar ile görüşen Başkan Çelik, esnafın siteleşme ile ilgili görüşlerini dinledi. Esnafın sıkıntılarını iyi bildiğini ve bu nedenle esnaf gruplarının yer ve site talebiyle gelmesi halinde ellerinden gelen yardımı yaptıklarını dile getiren Başkan Mustafa Çelik, "Esnaf gelişirse şehir de gelişir" dedi.
Kayseri Himaye Madde Bağımlıları ve Aileyi Koruma Derneği Başkanı Hülya Turhan ve yönetim kurulu üyeleri de Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik’i ziyaret etti. Ziyarette Başkan Çelik’e bir plaket takdim eden Dernek Başkanı Turhan, derneğin amacı ve çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ayrıca bazı esnaf grupları, şehit aileleri, İç Anadolu Ağaçlandırma Vakfı, Motor Sporları Federasyonu, Engelli Spor Kulüpleri, Erciyes Sanat Derneği, Uluslararası Öğrenciler Derneği ve Mobilyakent Yönetimi ile bazı dernek ve vakıfların yönetimleri de ziyaret etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum